Bílí Tygři Liberec

Provoz Sport Parku od pátku pro veřejnost omezen, tréninkový proces pokračuje do neděle

Date of publication Author Klub

Liberec - Nová vládní opatření nezastavila pouze profesionální soutěže, ale výrazně omezila také tréninkový proces a sportování veřejnosti. Tato opatření dopadají na celý Sport Park Liberec včetně Home Credit Areny.

S ohledem na nová vládní opatření budou od pondělí 12. října po dobu dvou týdnů zastaveny všechny profesionální i amatérské soutěže. Přerušena tak bude nejen extraliga, ale i veškeré mládežnické soutěže včetně těch nejmenších Bílých Tygrů.

Vzhledem k probíhající karanténě se A-tým v tuto chvíli společně nepřipravuje. Zbytek extraligy bude v současném tréninkovém režimu pokračovat až do neděle, do kdy mohou probíhat zápasy a organizovaný tréninkový proces také mládežnických kategorií.

V pondělí 12. října budou na mimořádném jednání APK extraligové týmy rozhodovat o dalším postupu. Fanoušky budeme o výsledcích informovat pomocí oficiálních klubových komunikačních kanálů.

Režim Tělovýchovné jednoty od 12. října

Od pondělí bude možné k přípravě mládeže využívat pouze venkovní sportoviště, a to maximálně v počtu 20 osob (například 19 hráčů a 1 trenér). Vzhledem k novým opatřením nebude možné využívat vnitřní prostory včetně šaten.

Sportování veřejnosti

S platností od pátku 9. října není veřejnosti umožněno využívat vnitřní sportoviště v areálu Sport Parku Liberec. Do neděle budou vnitřní sportoviště sloužit pouze organizované přípravě či utkáním, od pondělí budou uzavřena. Povoleny budou pouze venkovní aktivity.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit