Bílí Tygři Liberec

Prohlášení klubu: Bílí Tygři Liberec z.s.

Date of publication Author Klub

Vážení hráči, trenéři, členové TJ Bílí Tygři Liberec,

děkujeme vám všem, jak se zodpovědně a s pochopením stavíte k situaci vyvolané virovou epidemií, která je pro náš klub jednou z největších zkoušek v jeho historii. V tento moment jsme předpokládali úplně jiné starosti, úplně jiné boje a emoce. Místo toho řešíme zcela jiný zápas, a co je horší, že nikdo z nás neumí nyní odpovědět na otázku, jak dlouho bude tento zápas trvat.

Pro všechny z nás je největší prioritou lidský život a zdraví. Jako klub dodržujeme všechna nařízení vlády a činíme všechny kroky, které mohou pomoci co nejdříve nastalou pandemii zvládnout. Zároveň, ale máme jako klub velkou odpovědnost za vztahy s vámi hráči, členy z.s. i trenéry a zaměstnanci, dodavateli nebo partnery. Máme odpovědnost za tréninkový proces a výchovu i v této době a chceme společně celou situaci zvládnout.

I přesto, že se může zdát, že se „hokej“ ze dne na den „zastavil“, náš úkol je, aby se rozhodně „nezastavil Tygr“. A to i přesto, že v současné chvíli je jisté, že ekonomické ztráty na straně klubu budou děsivé. A nejistota v tom, jak dlouho bude krizová situace trvat, tomu také nepřidá.

Přes všechny překážky jsme připraveni bojovat o udržení námi nastaveného profesionálního programu pro mládež a všechny kategorie. Budeme usilovat o udržení trenérského týmu a výukového programu akademie naší organizace v plné kvalitě, a to i v případě, že nemůžeme jako Klub čekat zásadní pomoc od státu nebo jiných institucí. Nyní tak nastavujeme režimy pro zvládnutí této krizové situace, učíme se nastartovat on-line tréninkové procesy a zlepšit komunikaci v jednotlivých kategoriích. Děkujeme všem vám, kteří nám nyní pomáháte a jak se k situaci stavíte.

Nyní se ukáže, jak opravdový tým jsme!

Děkujeme za vaši vstřícnost a solidaritu, která je v tento moment pro řešení situace nezbytná. Každý bude muset něco obětovat.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit