Bílí Tygři Liberec

Prohlášení klubu Bílí Tygři Liberec k aktuální situaci

Date of publication Author Klub

Vážení fanoušci, Tygři,

závěr hokejové sezony 2019/20 výrazným způsobem poznamenala epidemie koronaviru, která vedla k zrušení play-off, ale i dalších akcí celého klubu včetně mládeže. Veškerá opatření Vlády ČR naplno respektujeme, jednotlivá nařízení přijímáme se vším respektem a prosíme o jejich dodržování.

I přes tíživý stav nás mile překvapila neskutečná vlna solidarity, která se v posledním týdnu po předčasném konci sezony zvedla. Každý den evidujeme spoustu reakcí fanoušků, kteří nemají zájem o vracení vstupného na 1. a 2. čtvrtfinálový zápas a chtějí tak podpořit klub či tygří mládež nebo jiné projekty. Tohoto gesta si velmi ceníme a jako klub k těmto návrhům zaujmeme stanovisko po odeznění současného nouzového stavu.

Stále samozřejmě platí, že Bílí Tygři vrátí všem svým příznivcům plnou výši vstupného za zakoupené vstupenky na čtvrtfinálová utkání. Vracení vstupenek bude probíhat po odvolání nouzového stavu pomocí stejných prodejních kanálů, kterými byly konkrétní vstupenky zakoupeny - tedy online či osobně v předprodeji na Rotundě v areálu Home Credit Areny. O všech těchto krocích budeme fanoušky informovat pomocí klubových komunikačních kanálů.

V tuto chvíli směřujeme veškerou naši pozornost k otázce zdraví, která je v současné situaci naprostou prioritou. Namísto play-off je tu společný boj, jenž je pro všechny mnohem důležitější. Teprve ve chvíli, kdy koronavirová epidemie ustoupí, bude čas zaměřit se na sčítání ekonomických škod a jejich napravování.

Ještě jednou děkujeme všem fanouškům za podporu a přejeme vám pevné zdraví!

Bílí Tygři Liberec

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit