Bílí Tygři Liberec

Prodej vstupenek na play-off se blíží. Máte aktualizovanou e-mailovou adresu?

Date of publication Author Klub

Liberec - V základní části zbývá odehrát ještě sedm utkání, Bílí Tygři si však již účast ve vyřazovacích bojích zajistili s předstihem. V této souvislosti přinášíme důležité informace především pro majitele klasických a klubových permanentních vstupenek o novinkách v letošním systému prodeje na play-off.

Již v minulé sezoně si Bílí Tygři ve spolupráci s novým providerem ticketingu na domácí zápasy, společností Ticketmaster, připravili podstatnou novinku. Jedná se o online předkupní právo pro majitele sezónních karet na zápasy play-off, a to včetně možnosti dokupu dalších vstupenek mimo místa obsazená permanentkou. Tento systém bude fungovat také v probíhajícím ročníku.

K využití možnosti online nákupu v rámci předkupního práva bude sloužit e-mailová adresa, kterou majitelé permanentních vstupenek vyplňovali v rámci souhlasu s užitím osobních údajů (GDPR). Na základě této adresy jim bude v systému Ticketmaster vytvořen uživatelský účet, kde si budou moci své sedadlo zajistit online z pohodlí svého domova.

Po zakoupení vstupenek na svá blokovaná místa budou mít permanentkáři (a spolu s nimi také majitelé klubových sedadel, kteří mají své sedadlo v play-off v ceně sezónní karty) možnost online zakoupení dalších vstupenek na dosud neobsazená místa. Za tímto účelem obdrží od Ticketmaster e-mailem přístupový kód, který budou používat pro přednostní nákupy po celou dobu trvání případného play-off.

Pokud od nákupu letošní permanentky došlo ke změně vaší e-mailové adresy nebo nebyla uvedena ve formuláři vůbec, je nutné tuto adresu aktualizovat či doplnit, jinak nebude možné online předkup využít. Aktualizované či nové mailové adresy mohou majitelé sezónních karet zasílat spolu se jménem a umístěním sedadla pouze e-mailem na adresu vstupenky@homecreditarena.cz nejpozději do středy 26. 2. 2020.

Bližší informace o tom, jak nakoupit vstupenky na svá blokovaná místa online, budou zveřejněny v následujících týdnech. Kromě online nákupu si samozřejmě budete moci v rámci předkupního práva zajistit svá místa na případné play-off také tradičně na Rotundě v areálu Home Credit Areny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit