Bílí Tygři Liberec

Přijďte zakončit sezonu spolu s hráči! Oslava Prezidentského poháru a celkového druhého místa proběhne v pátek od 17 hodin v Home Credit Areně

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Extraligový ročník 2016/17 je již minulostí. Bílí Tygři si v něm dokráčeli pro svůj čtvrtý triumf v základní části a zároveň celkovým druhým místem zkompletovali sbírku extraligových medailí. I přes aktuální bolest z finálové porážky tak jde o druhou nejúspěšnější sezonu v klubové historii. Přijďte se s ní společně s hráči rozloučit v pátek 21. dubna od 17 hodin do Home Credit Areny!



Oslava zisku Prezidentského poháru a celkového stříbra za účasti prezidenta klubu Petra Syrovátka, hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a primátora města Liberce Tibora Batthyányho vypukne na hlavní ploše Home Credit Areny v 17 hodin a těšit se můžete na velmi bohatý program. Pro vstup na stadion využijte prosím vchod P.

Pro fanoušky bude k dispozici občerstvení a stánky s fanpředměty včetně zbrusu nových podpisových triček a kartiček. Samozřejmostí pak bude autogramiáda celého stříbrného týmu, která proběhne v prostorách Česká Spořitelna Klubu. Podepisovat se bude kompletní kádr, který v uplynulém extraligovém ročníku vybojoval další z úspěchů pro liberecký hokej. V rámci programu se můžete těšit i na vystoupení kapely Krakatit.

Zároveň půjde o skvělou příležitost rozloučit se s dvojicí hráčů, kteří se v obou posledních sezonách velkou měrou podíleli na všech velkých triumfech Bílých Tygrů. Branko Radivojevič strávil v libereckém dresu tři sezony a jako kapitán dovedl tým k Prezidentskému poháru a následně do finále extraligy, nyní se však s rodinou na závěr kariéry vrací na Slovensko.

Radim Šimek pro změnu s nejvyšší pravděpodobností zamíří sbírat další zkušenosti ve své raketově stoupající kariéře do zahraničí. Ani jeden z nich tak v následující sezoně dres s logem Bílého Tygra znovu neoblékne.

Přijďte oslavit úspěšnou sezonu a rozloučit se s ikonami podepsanými pod historickými úspěchy našeho klubu. Těšíme se na vás v pátek od 17 hodin v Home Credit Areně!

Oficiální foto týmu s Prezidentským pohárem

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit