Bílí Tygři Liberec

Překvapení pro účastníky příměstského tábora? Prohlídka kabiny a setkání s Tygry!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jako již tradičně probíhá v areálu Sport Parku Liberec oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny. Děti si během něj vyzkouší různé sporty a aktivity pod vedením profesionálního týmu lektorů a trenérů. Na závěr 1. turnusu se navíc účastníci dočkali speciálního překvapení.

V pátek kolem půl dvanácté nevyrazila skupinka dětí na oběd, jako bylo ve zbytku týdne v té době obvyklé. Namísto toho zamířily do útrob Home Credit Areny, aniž by pořádně věděly, co na ně čeká. Zatímco si děti prohlížely zázemí stadionu, ti nejbystřejší z nich brzy pochopili, kam směřují jejich kroky.

Když míjeli opřené hokejky a dveře s nápisem "Brusírna", bylo to už všem jasné. O chvíli později se ocitli v kabině A-týmu Bílých Tygrů Liberec. Ta byla takřka prázdná, ne však úplně. Uvnitř čekal na děti obránce A-týmu Tomáš Havlín, který je do zákulisí uvedl. Kromě samotné kabiny vzal malé táborníky také do regenerační místnosti, která děti velmi zaujala. "Ty jo, oni tu mají i saunu a vířivku," zaznělo z užaslého hloučku.

A to nebylo vše. Následoval přesun do videomístnosti, kde se ke skupince připojil další host, kterého hned všichni neomylně poznali - brankář Roman Will. Spolu s Tomášem Havlínem oba Bílí Tygři účastníkům Hravých prázdnin ochotně odpovídali na zvídavé dotazy a nabídli jim pohled do života profesionálního hokejisty.

Čelili i řadě nepříjemných dotazů, jako například jaký je jejich nejneoblíbenější tým v extralize. "Je to Kometa?" znělo od jednoho z malých fanoušků, a Roman Will s úsměvem od ucha k uchu přitakal. Děti se ale také zajímaly o to, kdy a jak začali oba Tygři hrát hokej nebo jakému týmu v NHL fandí.

Po krátké besedě došlo samozřejmě také na podpisy a společné fotografie. Havlín s Willem rozdali desítky autogramů na táborová trička, která účastníci obdrželi. Kdo si ho s sebou nepřinesl, také nepřišel zkrátka a dočkal se alespoň kartičky. A nebo si rovnou nechal podepsat své vlastní tričko. "Nebude to mamince vadit?" smáli se oba Tygři. "Ne, nebude. Jen doufám, že se to nevypere," odpověděl s radostí malý fanda.

Nečekané setkání udělalo všem dětem obrovskou radost. Po týdnu plném zajímavých sportovních aktivit si na závěr odnesly velmi zajímavý zážitek!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit