Bílí Tygři Liberec

Pokyny pro fanoušky před úterním zápasem se Spartou

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v úterý čeká Bílé Tygry další extraligový zápas, a to proti pražské Spartě. Níže přinášíme informace pro fanoušky o režimu na utkání.

Kdo může na utkání?

Nová vládní opatření stanovují, že se v aréně může nacházet pouze 1 000 fanoušků, a to za rozdělení do více sektorů po maximálně 500 osobách, přičemž v součtu nesmí počet návštěvníků překročit zmíněnou hranici.

Bílí Tygři proto vyjednali s generálními partnery klubu, že všechny partnerské permanentní vstupenky, rezervační karty či zaměstnanecké vstupenky na zápasy, jichž se toto opatření dotkne, budou neplatné. To znamená, že se dostane na téměř všechny fanoušky, kteří si svou permanentní vstupenku před začátkem sezony zakoupili.

Pokud máte zakoupenou permanentní vstupenku a nebyli klubem kontaktováni, bude vaše permanentka na úterní zápas platná! K dispozici budou permanentkářům jejich sedadla. Sektor na stání byl nově osazen sedačkami, také majitelé permanentek na stání tak budou mít své místo k sezení.

Rozdělení na sektory

Z organizačních a bezpečnostních důvodů bude Home Credit Arena rozdělena na tři sektory, jejichž celková kapacita bude splňovat vládní nařízení. Podle toho bude nutné zvolit také vstup do arény.

Přestože mají majitelé permanentních vstupenek na své kartě standardně uveden vchod A, bude nutné respektovat následující vchody podle umístění vaší permanentky!

Vchody do Home Credit Areny

mapa 3 sektory extraliga

Vstup AA - Pro sektory 114-120, tedy včetně tygřího fanklubu, je určen vstup AA, který vzniká rozdělením hlavního vstupu. Vstup AA se nachází blíže k centrálnímu parkovišti.

Vstup AB - Fanoušci se vstupenkami do sektorů 101-105 využijí vstup AB, který se rovněž nachází v prostoru hlavního vstupu, je však blíže k Rotundě.

Vstup Sever - Tento vstup je určen pro fanoušky v sektorech 106-113, tedy také pro všechny majitele klubových sedadel. Nachází se na severní straně arény mezi schody od VIP parkoviště a Rotundou, blíže k Rotundě.

Vzhledem k vládním opatřením není možné fanoušky vpustit do arény jiným než jim určeným vstupem.

Otevření arény

Home Credit Arena bude otevřena 60 minut před utkáním, tedy v 17:00. Zároveň upozorňujeme fanoušky, že z technických důvodů nebudou před začátkem zápasu návštěvníci arény pouštěni ven, pouze dovnitř. Pouštění osob z Home Credit Areny bude umožněno až po úvodním buly.

Nošení roušek

Ve všech vnitřních prostorách Home Credit Areny je povinné nosit z důvodu vládních opatření roušky. Prosíme tedy fanoušky o dodržování tohoto opatření. Roušku je možné odložit pouze při konzumaci občerstvení, a to pouze po dobu nezbytně nutnou.

Zároveň žádáme všechny fanoušky, aby této výjimky nezneužívali, neboť klubu za případné porušení hrozí velmi vysoké pokuty. Bezpečnostní služba Home Credit Areny bude zajišťovat pravidelné kontroly dodržování nařízení.

ZTP/P a doprovod

Z důvodu aktuálních opatření bohužel není možné nabízet vstupenky pro ZTP/P. Všem těmto fanouškům se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Občerstvení a toalety

Každý ze zmíněných sektorů (AA, AB, Sever) bude mít svůj vlastní stánek s občerstvením, který bude moci využívat. V těchto stáncích bude zajištěna plnohodnotná nabídka cateringu. Každý sektor má také vlastní toalety.

Fanshop

V průběhu celého utkání bude otevřen tygří fanshop. Vzhledem k rozdělení arény na více sektorů však bude vstup do fanshopu umožněn pouze zvenčí, nikoliv z vnitřních prostor Home Credit Areny.

Všem fanouškům děkujeme za respektování těchto pravidel a věříme, že vzniklá omezení co nejméně ovlivní jejich zážitek z utkání.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit