Bílí Tygři Liberec

Podruhé v řadě ve finále! Tygři už v pátek odstartují sérii s Kometou

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Finálová dvojice Generali play-off Tipsport extraligy ledního hokeje je po nedělní výhře v Chomutově uzavřena. Už v pátek se rozjede série o Pohár T. G. Masaryka! Jaký je její jízdní řád?

Finále vypukne už v pátek! Díky prvnímu místu v základní části měli také tentokrát Bílí Tygři zajištěno, že sérii odstartují na ledě Home Credit Areny. Všichni fanoušci by si tak měli v kalendáři zakroužkovat pátek 14. dubna a sobotu 15. dubna, kdy se naši hráči poprvé představí proti Kometě Brno. Páteční duel začne v 17:20, ten sobotní v 17:00.

Po tradiční dvoudenní pauze se následně finálová série přestěhuje na jih Moravy. Hned po Velikonocích, tedy v úterý 18. dubna a ve středu 19. dubna, se Tygři představí v brněnské DRFG Aréně. Oba zmíněné duely tentokrát začínají shodně v 17:20.

Pokud nebude znám vítěz letošního extraligového ročníku hned po čtyřech duelech, přestěhuje se série zpět pod Ještěd. Páté utkání je naplánováno na 22. dubna a úvodní buly by v tomto případě bylo vhozeno netradičně již v 14:20. Dále už by mezi jednotlivými zápasy následovaly pouze jednodenní pauzy.

Od modré pálí Radim Šimek, před brankou cloní Petr Jelínek

Případný šestý duel by opět hostilo 24. dubna Brno v tradičních 17:20. A pokud by ani tehdy nebylo rozhodnuto, sedmý zápas by přišel na řadu 26. dubna v liberecké Home Credit Areně. Ať už to bude jakkoliv, rozhodně se můžeme těšit na skvělou hokejovou podívanou!

Tygři budou ve finále potřebovat vaši podporu. Přijďte je na domácí finálové duely podpořit! Předprodej vstupenek pro majitele permanentek na základní část odstartoval už v pondělí, ve čtvrtek v sedm hodin začne také volný prodej. Buďte u toho!

tabulka ceny play-off

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit