Bílí Tygři Liberec

Play-off klepe na dveře! Co nás všechny čeká, až vejde?

Date of publication Author Klub

Liberec - Od prvního čtvrtfinálového duelu s Mladou Boleslaví už nás dělí jen 48 hodin a veškeré přípravy jsou v plném proudu, a to nejen v kabině A týmu Bílých Tygrů, ale také v Home Credit Areně a jejím přilehlém okolí. Už nyní je jasné, že Liberec čekají dva vyprodané, atraktivní a veledůležité duely s obohaceným doprovodným programem. S tím jsou ovšem spojena i některá nezbytná provozně-technická opatření.

Ve středu i ve čtvrtek očekává hlediště Home Credit Areny nápor 7500 hokejových fanoušků, obsazena budou všechna sedadla a plno bude rovněž na parkovacích plochách i na ochozech Areny. „Máme za sebou několik schůzek s Policií ČR i pořadateli, abychom zabezpečili co největší bezpečnost všech fanoušků a také co největší plynulosti provozu při cestě na parkoviště a také domů po skončení utkání,“ prozrazuje viceprezident klubu Lukáš Přinda a jedním dechem zároveň vyzývá všechny návštěvníky ke spolupráci, „velmi nám pomůže, když fanoušci využijí co nejvíce městskou hromadnou dopravu, která bude v časech před utkání i po posílena. Aréna bude otevřena již hodinu před utkáním.“ Pro ty co dorazí s předstihem bude v okolí arény připraveno občerstvení už od 17:00.

Play-off ovšem přinese jednu bezpečnostní novinku pro pohyb fanoušků i uvnitř Areny, jedná se o takzvanou sektorizaci vstupů. „Jednoduše jde o to, že návštěvníkům bude umožněn vstup do Areny pouze těmi vchody, které mají vyznačené na své vstupence. Například fanoušek se vstupenkou do 4. patra, bude mít na vstupence text – Stání, 4 NP, vchod A1 – a měl by tedy použít pro vstup do haly vchod s tímto označením. Jiným vstupem nebude do Areny vpuštěn. Toto opatření zajistí, že se všichni návštěvníci rovnoměrně rozdělí mezi počet vstupů a nebude se dělat na jednom místě nepřiměřená fronta“ znovu vysvětluje Lukáš Přinda.

Součástí play off bude i speciální ceremoniál, kterým je již liberecký klub pověstný, jeho zahájení je vždy plánováno na 10 minut před zahájením utkání. „Zahajovací choreo a jeho celá podoba bude stát určitě za shlédnutí, jeho podoba bude hodně emotivní a obsahuje nejen nové videosekvence ale i světelnou show. Tohle je určitě jeden z momentů proč se vyplatí být v aréně určitě včas,“ doporučuje Lukáš Přinda.

Liberecký pohár prvňáci

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit