Bílí Tygři Liberec

Plaťte v Home Credit Areně kreditní kartou! Terminály pro bezkontantní platby jsou již instalovány ve většině stánků

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete se v Home Credit Areně na hokejových utkáních občerstvit? Pak už u sebe nemusíte mít hotovost! Ve většině stánků s občerstvením již můžete pohodlně a rychle zaplatit bezkontaktní kreditní kartou.

Home Credit Arena se neustále snaží o zkvalitňování zážitku svých návštěvníků. Jedním z kroků, které by toto měly zajistit, je výrazné rozšíření možnosti platit za catering bezkontaktně pomocí kreditní karty.

Terminály pro bezkontaktní platby naleznete již téměř ve všech stáncích s občerstvením v ochozu haly. Výjimku tvoří pouze několik menších stánků bez vlastní kasy, jako například stánek s cukrovou vatou, párkem v rohlíku či zmrzlinou. Naopak veškeré stánky s kompletní nabídkou cateringu již jsou terminálem vybaveny.

Platit bezhotovostně by již mělo být od dalších zápasů možné také u hostesek zajišťujících roznos nápojů do sedadel v sektorech Česká spořitelna klubu.

V budoucnu by se měla možnost platit bezkontaktně platební kartou rozšířit také do dalších stánků či do 4.NP. Věříme, že fanoušci tento krok ocení a budou tento pohodlný a rychlý způsob platby v Home Credit Areně využívat stále častěji.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit