Bílí Tygři Liberec

Pátek na Hokej.cz věnován Bílým Tygrům

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu celého pátku se tygřím fanouškům vyplatí sledovat hokejový webový portál Hokej.cz. Den totiž bude zaostřen právě na Bílé Tygry, těšit se tak můžete na celou řadu zajímavých informací.

Každý den v týdnu je v průběhu nucené extraligové pauzy věnován jednomu z týmů. A právě pátek 16. října patří na největším českém hokejovém portálu našemu klubu. Těšit se tak můžete na celou řadu exkluzivního obsahu zaměřeného na Bílé Tygry, který doplní tradiční všeobecné hokejové zpravodajství.

Už nyní si můžete přečíst rozhovor s hlavním trenérem a sportovním manažerem klubu Patrikem Augustou. Odhaluje v něm mimo jiné, jak je spokojen s dosavadním průběhem soutěže a jak velkou ranou pro tým je nucená přestávka.

To ale není vše. V průběhu dne přijde řada například na rozhovor s klubovou legendou Petrem Nedvědem, který mimo jiné zavzpomíná na svou emigraci do zámoří. V rubrice Hokej v číslech se redaktoři zaměří na výkony Tomáše Filippiho a odpoledne přijde na řadu také zbrusu nový podcast, jehož prvním hostem bude Ladislav Šmíd.

Dále se můžete těšit na výběr nejlepších fotografií z dosavadního průběhu sezony, sestřih nejhezčích akcí útočníka Radana Lence a zlatým hřebem pak bude v 18:00 livestream s Michalem Bulířem na instagramovém účtu extraligy, kde budete "Buldovi" moci také položit dotaz.

Sledujte v průběhu dne web Hokej.cz a užijte si den zaměřený na Bílé Tygry!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit