Bílí Tygři Liberec

Novinka v testování hráčů! Tygři budou navštěvovat libereckou kliniku EUC

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Bílí Tygři udělali významný krok v povinném testování hráčů. Všichni hokejisté, od mládeže až po A - tým, budou nově absolvovat povinné předsezónní zátěžové testy v nedávno otevřeném centru sportovní medicíny v liberecké klinice EUC.

V praxi to znamená výrazné ulehčení práce rodičům, kteří již nebudou muset každoročně shánět volné kapacity ve sportovních ordinacích kvůli zdravotním prohlídkám. Liberečtí hokejisté budou mít veškerou zdravotní dokumentaci na jednom místě, což přinese větší a pohodlnější kontrolu nad jejich zdravotním stavem a trénovaností. Centrum sportovní medicíny bylo v liberecké klinice EUC slavnostně otevřeno teprve před několika týdny, symbolickou pásku navíc pomohl přestřihnout brankář A - týmu Marek Schwarz.

Nově otevřené centrum na EUC klinice v Liberci nabízí ve spolupráci se Sport Park Medical ucelenou zdravotní péči pro všechny hráče a hráčky tělovýchovné jednoty. Jedinečné propojení sportovní medicíny a dalších našich odborníků zajišťuje našim hráčům komplexní a profesionální péči o své zdraví. Bílí Tygři se těší na vzájemnou spolupráci!

Manažer tygří mládeže Jiří Bermann:

"Naše organizace se každý rok snaží posouvat hranice ve kvalitě výchovy našich hráčů. Mám velkou radost, že se nám podařilo dohodnout se na spolupráci s libereckou klinikou EUC. Centralizací povinného testování hráčů budeme mít zdravotní informace o našich svěřencích pod větší kontrolou.“


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit