Bílí Tygři Liberec

Nová kolekce ve fanshopu. Vybavte se s Tygry na léto!

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Vybavte se s Tygry i na léto! Nová kolekce pro milovníky slunečných dní je k dostání už na e-shopu, na kamenném fanshopu ji můžete zakoupit od pondělí 8. července, kdy bude prodejna znovu otevřena po dovolené.

Bílí Tygři nezapomínají na své fanoušky ani přes léto a přicházejí s novou kolekcí, která vám zpříjemní horké letní dny. Ať už vyrazíte na dovolenou, nebo jen tak půjdete zrelaxovat k vodě, i v těchto případech můžete ukázat, jakému klubu patří vaše srdce.

V nabídce letních produktů najdete třeba plážovou matraci, díky které můžete ulehnout na kterémkoli povrchu. Dále nechybí ani stylové rukávky s logem Bílých Tygrů pro vaše malé začínající plavce či dřevovláknité rakety na plážový tenis. Pro doplnění tekutin nemůže chybět láhev na vodu v několika barevných variantách. To vše si můžete zabalit do prostorné tašky přes rameno, nazout plážové žabky, nasadit brýle, ať to má šmrnc, a můžete vyrazit!

Podívejte se na náš e-shop, kde si určitě vyberete. Online můžete objednávat už teď, zboží bude zpracováno a distribuováno od pondělí 8. července, kdy jej rovněž najdete na kamenné prodejně fanshopu. Léto s Tygrem je v plném proudu, tak se na to nachystejte! Majitelé permanentních a klubových karet mohou v kamenném fanshopu i v e-shopu využít 10% slevu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit