Bílí Tygři Liberec

Na vnitřních akcích maximálně 1 000 osob. O osudu dalších utkání se bude jednat ve čtvrtek

Date of publication Author Klub

Liberec - V návaznosti na oznámená opatření, která ohlásil ministr zdravotnictví Roman Prymula na středeční tiskové konferenci, se ve čtvrtek uskuteční mimořádná Valná hromada Asociace profesionálních klubů (VH APK), kde budou probírány návrhy prezidenta ČSLH Tomáše Krále jako řídícího orgánu extraligy.

Na středeční tiskové konferenci představil ministr zdravotnictví Roman Prymula nová epidemiologická opatření omezující konání hromadných akcí. Na akcích konaných ve vnitřních prostorách by se nově od čtvrtka smělo sejít pouze 1 000 osob, přestože toto opatření zatím nebylo ve své písemné podobě oficiálně zveřejněno.

Tento počet výrazným způsobem limituje možnost pořádání hokejových utkání a především v podstatě znemožňuje odehrát zápasy před diváckou kulisou, která v domácím prostředí vždy hnala Bílé Tygry kupředu. Počet vydaných VIP, klubových a permanentních karet tuto hranici vysoko překračuje. Nedovedeme si představit, že podle jakéhokoli pravidla určujeme prvních 1 000 fanoušků, které vpustíme do haly a které naopak nikoli.

Na základě tohoto opatření se ve čtvrtek uskuteční mimořádná Valná hromada APK, kde budou mezi extraligovými kluby probírány návrhy prezidenta ČSLH Tomáše Krále jako řídícího orgánu extraligy.

První možností dalšího postupu je, že by soutěž byla na 14 dní (tedy po dobu platnosti nových opatření) přerušena. Druhou variantou je, že by pokračovaly kluby, které s opatřením nemají problémy. Týmy, jež by nesouhlasily s pořádáním utkání pro 1 000 osob, by měly domácí zápasy odloženy. Třetí možné řešení by ponechalo v platnosti program soutěže beze změn.

O dalším postupu budeme fanoušky informovat po čtvrtečním jednání VH APK pomocí svých komunikačních kanálů. Všem příznivcům děkujeme za trpělivost a pochopení.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit