Bílí Tygři Liberec

Na nedělní utkání s Pardubicemi zbývají poslední vstupenky!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v neděli 16. září čeká Bílé Tygry první domácí duel nové sezony. Pokud si ho nechcete nechat ujít, rozhodně neváhejte! Vstupenky rychle mizí, na hlavní tribuně již zbývá pouze zhruba stovka míst!

O nedělní první domácí zápas Bílých Tygrů proti Pardubicím je evidentní zájem. V pátek v 15 hodin zbývala na pokladnách Home Credit Areny poslední stovka vstupenek. Spuštěn byl již také prodej míst ve 4. patře, která se otevírají pouze v případě naplnění kapacity hlavního patra liberecké arény.

Pokud plánujete na toto utkání vyrazit, rozhodně již neváhejte! Vstupenky do ochozu si můžete zajistit online v síti Ticketmaster až do naplnění kapacity. Lístky do 4. patra je pak možné zakoupit pouze v prodejních místech Ticketmaster v Libereckém kraji. Jejich seznam naleznete ZDE.

Nenechte si první domácí zápas sezony 2018/19 ujít! Tešít se můžete také na bohatý doprovodný program včetně koncertu zpěvačky LinaKaro nebo autogramiádu kompletního A-týmu. Buďte také vy Bílým Tygrem a přijdte náš tým podpořit!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit