Bílí Tygři Liberec

Na Hokejovou tombolu 50 na 50 se můžete těšit i v nové sezoně! Odneste si ze zápasů balík!

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu celé minulé sezony jste se mohli na domácích zápasech Bílých Tygrů účastnit oblíbené Hokejové tomboly 50 na 50. Právě v Home Credit Areně byla v rámci všech stadionů, na nichž se hraje, vůbec nejúspěšnější a vynesla vítězům výhry za více než 600 tisíc korun! Na tuto soutěž se můžete těšit také v následujícím ročníku.

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových či prvoligových stadionech pravidelně už od sezony 2017/18. Její princip je jednoduchý. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů. Pokud se tak například prodají tikety celkem za 23 000 Kč, výherce si odnese 11 500 Kč.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty. Právě malí hokejisté z dané kategorie se na zápasech starají o prodej soutěžních tiketů.

V loňské sezoně slavila tombola v Home Credit Areně velký úspěch. V součtu se malým Tygřatům podařilo na 35 domácích duelech prodat soutěžní losy za 1 201 850 korun. To znamená, že si výherci ze zápasů v Home Credit Areně odnesli přesně 600 925 Kč. Průměrná výhra tak činila přes 17 tisíc. Rekordní vítězná suma z prvního čtvrtfinálového zápasu play-off s Mladou Boleslaví přesáhla dokonce hranici 22 tisíc korun!

Bílí Tygři tak byli v rámci celé extraligy i Chance ligy vůbec nejúspěšnějším klubem. Více se žádnému jinému celku vybrat nepodařilo. Druhá Kometa vybrala v Hokejové tombole 50 na 50 na domácích zápasech zhruba o 35 tisíc méně, k prvenství jí nepomohla ani nejvyšší jednotlivá výhra v celé soutěži - rovných 50 tisíc korun.

Na soutěž Hokejová tombola 50 na 50 se nyní můžete těšit také v nadcházejícím ročníku. Na domácích zápasech Bílých Tygrů si tak znovu budete moct přijít na pořádný balík!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit