Bílí Tygři Liberec

Moc pohledný zápas to nebyl, hlavní ale je, že jsme urvali tři body, říká Tomáš Filippi

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Bílí Tygři v rámci 28. kola přivítali poslední Pardubice. Po těžkém utkání si svěřenci trenéra Filipa Pešána nadělili pod stromeček důležité tři body do vyrovnané tabulky. Za domácí se prosadili Marek Zachar, Petr Jelínek a Tomáš Filippi.

Pardubice jsou sice v tabulce poslední, rozhodně to však pro Tygry nebyl lehký zápas. „Nebyl to z naší strany úplně perfektní výkon, ale hlavní je, že jsme našli cestu, jak vyhrát. Pro diváky to asi nebyl moc pohledný zápas, ale nakonec jsou snad i oni spokojeni se třemi body," zhodnotil zápas Tomáš Filippi.

Tygři o vítězství rozhodli v druhé třetině, kdy se jim podařilo dát dva góly během minuty a půl. „Využili jsme přesilovku, což bylo hodně důležité. Potom to už měly Pardubice hodně těžké, měli jsme náskok tří gólů a byli jsme na koni," okomentovala klíčovou pasáž hry liberecká jednaačtyřicítka.

Dynamo bylo dosud jediným extraligovým týmem, který dokázal vyhrát oba zápasy s Bílými Tygry v této sezóně. „Já mám s Pardubicemi skvělou bilanci, z jednoho zápasu jednu výhru, při těch minulých jsem tu totiž ještě nebyl," vtipkuje navrátilec z ruské KHL. „Myslím si ale, že nikdo z týmu na ta předešlá dvě vzájemná utkání nemyslel, připravili jsme se na tento zápas jako na každý jiný," dodává už vážněji.

Další zápas čeká Tygry ve středu, kdy zavítají do předposledního Chomutova. Utkání s týmy z druhého konce tabulky však rozhodně nejsou lehká, o tom se ostatně přesvědčili Liberečtí proti Dynamu. Připíší si Tygři další tři body do vyrovnané tabulky? To se dozvíme ve středu, zápas začíná v 15:30.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit