Bílí Tygři Liberec

Michal Řepík se loučí s Bílými Tygry a míří do ruského Čeljabinsku

Date of publication Author Martin Kadlec

Spolu s Michalem Birnerem přišel do Liberce s vizí pozvednout trápící se klub a zviditelnit se před trenéry české reprezentace. Lépe to ani vyjít nemohlo. Michal Řepík byl, jako nejlepší střelec play-off, jedním z tahounů Bílých Tygrů v tažení za mistrovským pohárem a jako čerstvý český mistr patřil také k oporám české reprezentace na nedávném světovém šampionátu v Rusku. Úspěšná sezóna přinesla Michalu Řepíkovi lukrativní nabídku z týmu KHL Traktor Čeljabinsk.

Sedmadvacetiletý hráč, který měl v Liberci smlouvu až do 30. 4. 2017, tak sice opouští Bílé Tygry předčasně, ovšem v souladu se všemi dohodami.

Vyjádření Sportovního ředitele Filipa Pešána:

"Michal měl ve smlouvě zakotvenou takzvanou výstupní klauzuli. Ta mu dovoluje v případě zajímavé nabídky ze zahraniční soutěže, přerušit trvající smlouvu v našem klubu. Přesně k takové situaci došlo, když se Michal Řepík rozhodnul akceptovat nabídku Čeljabinsku. Nezbývá nám, než Michalovi poděkovat za jeho výkony v uplynulé úspěšné sezóně, popřát mu mnoho štěstí do jeho další kariéry a snad očekávat jeho návrat k nám do Klubu"


Michal Řepík za Bílé Tygry odehrál 54 extraligových zápasů, ve kterých zaznamenal 49 bodů za 28 branek a 21 asistencí. K 8 duelům nastoupil také v CHL, kde většinu času oblékal dres „Top Scorera“ pro nejproduktivnějšího hráče klubu. Celkem na evropské scéně zaznamenal 9 bodů za 6 branek a 3 asistence.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit