Bílí Tygři Liberec

Michal Plutnar se přesouvá na hostování do Karlových Varů

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Mladý obránce Michal Plutnar mění působiště, po skončení hostování ve Znojmě zamíří do Karlových Varů. Na západě Čech bude hostovat do skončení ročníku 2017/18.

Třiadvacetiletý bek odehrál úvod sezony v Liberci, v dresu Bílých Tygrů naskočil do deseti utkání. Vzhledem k tlaku v obranných řadách však pro zvýšení herní praxe zamířil koncem listopadu na dvouměsíční hostování mezi znojemské Orli. V tomto celku naskočil v mezinárodní soutěži EBEL do osmnácti zápasů, vstřelil dva góly a na šest nahrál.

Jeho hostování před pár dny vypršelo, nyní čeká Plutnara další přesun. Z jihu Moravy se přestěhuje do Karlových Varů, kde bude hostovat po zbytek ročníku 2017/18. Bek, který prošel mládežnickými reprezentačními kategoriemi, by měl být posilou pro obranné řady Západočechů v boji o návrat mezi elitu.

Kromě angažmá ve WSM lize má Michal Plutnar vyřízeny také střídavé starty v libereckém A-týmu, v případě potřeby tedy může naskočit i v dresu Bílých Tygrů Liberec. Pokud by se oba celky v nejčernějším možném scénáři potkaly v baráži o extraligu, poté by mladý obránce do těchto soubojů nesměl v dresu Karlových Varů naskočit.

Michal Plutnar čistí prostor před Willem

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit