Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř po utkání s Litvínovem: Musíme začít dávat góly

Date of publication Author Barbora Vimmerová

Liberec – V pátečním utkání se Tygrům nepodařilo i přes velký počet šancí překonat dobře chytajícího gólmana Vervy Denise Godlu a podlehli Litvínovu 0:1. Odveta se stejným soupeřem na Stadionu Ivana Hlinky je čeká již v úterý. Co budou chtít liberečtí hráči do příště zlepšit a jak tým regeneruje, nám v pozápasovém rozhovoru prozradil útočník Michal Bulíř.

Co bys řekl k dnešnímu utkání? Příležitostí jste měli hodně.
Myslím, že šancí jsme měli na několik zápasů, bohužel jsme je neproměnili a výsledek je 0:1. Musíme se zaměřit na to být efektivnější v zakončení. V prvním domácím zápase jsme dali dva góly Boleslavi a dnes žádný, jako tým musíme střílet víc branek.

Nepřehrávali jste příliš některé situace, nechtělo to častěji střílet?
Je to tak, říkali jsme si to i o třetinách. Led je teď měkký, je teplo, skáče to a my se musíme dostávat do zakončení. Snažili jsme se hodně kombinovat do prázdné brány, to nám ale nevycházelo.

Sehrála nějakou roli i únava s ohledem na počasí a počet zápasů v tomto týdnu?
Trochu znát to asi na ledě bylo. Nebylo jednoduché hrát, když je venku takové teplo a hráli jsme dnes třetí zápas v posledních čtyřech dnech. Vůbec to ale není výmluva na fakt, že jsme prohráli.

Co pozitivního ze zápasu si odnesete?
V utkání se nám dařilo dostávat do šancí. Hokejovost tam též nechyběla, ale jak říkám, je nutné příležitosti proměňovat v góly, které jsou nejdůležitější.


Jak bys ohodnotil výkon litvínovského gólmana Godly?
Dneska nás takzvaně vyčapal. Už když jsme hráli na Kladně, tak se mu utkání povedlo a dnes to znovu potvrdil. Nevím, zda má zrovna na nás nějaké štěstí nebo to na něj neumíme, ale musím ho pochválit, chytal opravdu dobře.

Máte za sebou dvě klání ve dvou dnech, mohl bys popsat, jak jsi regeneroval, abys byl připraven i na druhý zápas?
Máme v kabině hodě možností, ať už studené kádě nebo kalhoty na nohy. Čas nějaký byl, takže jsme toho využili i po příjezdu z Boleslavi. Jinak je samozřejmostí také kvalitní spánek.

Co budete chtít do úterní odvety s Vervou ve hře změnit?
Nejdříve si musíme rozebrat utkání na videu, objasnit si, kde byly negativní a kde pozitivní věci, u čeho zůstat a od čeho ustoupit. Určitě ale musíme začít dávat góly.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit