Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř: Konečně jsem zpět!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po zhruba dvou měsících se na led konečně vrací Michal Bulíř. Ten si dle vlastních slov prošel velmi nepříjemným obdobím. “Měl jsem kolikrát chuť jít z hokeje domů. Je to hrozná bezmoc, když nemůžete spoluhráčům pomoct,” říká.

Už tě někdy v kariéře potkala podobná pauza?
Dvouměsíční pauzu jsem ještě nikdy nezažil. Navíc jsem během té doby prakticky nemohl nic dělat. Nesměl jsem trénovat, cvičit. Bylo to pro mě psychicky velmi náročné. Jsem rád, že jsem konečně zpět a že mohu s klukama trénovat i hrát.

Jaký byl během ní tvůj program?
Musel jsem odpočívat. Byl jsem pořád unavený a jediné řešení byl naprostý klid. Do toho jsem měl přísnou dietu. V podstatě jsem opravdu nemohl dělat nic.

Projevila se na tobě dlouhá přestávka?
Pár kilo mám dole a je to trochu znát, ale během reprezentační pauzy jsem měl čas to trošku dohnat. Doufám, že se budu na ledě cítit dobře a že bude vše v pohodě.

Jaké pro tebe bylo sledovat své spoluhráče z tribuny?
Koukalo se mi na to hrozně těžko. Kolikrát jsem měl chuť jít z hokeje domů, byla to taková bezmoc. Jenom koukáte, sám ale nemůžete nastoupit… Hokej mi hrozně chyběl. Jsem rád, že opět mohu být součástí týmu.

Michal Bulíř

V pondělí a v úterý vás čeká neobvyklý dvojzápas. Už ses s něčím takovým v základní části setkal?
Ještě jsem to po pravdě nezažil. Ale na druhou stranu to dává smysl. Jihlava by sem musela jet dvakrát, takhle tu jednou přespí a odehraje se to ve dvou dnech. Bude to sice fyzicky náročné, obzvlášť pro mě, ale budeme zkrátka muset dobře zregenerovat, vyspat se a připravit se i na druhé utkání.

V minulých sezonách jste do závěrečné fáze základní části vstupovali jako lídr tabulky. Letošní ročník musí být v tomto jistě psychicky mnohem náročnější?
Je pravda, že jsme v úplně jiné situaci. Musíme se tomu zkrátka přizpůsobit. Čekají nás tři domácí zápasy a doma jsme před našimi fanoušky silní. Doufám, že jich přijde hodně a že nás podpoří. Potřebujeme uhrát co nejvíce bodů, abychom už ideálně mohli jet do Vítkovic trochu s klidem. Rozhodně se ještě popereme o šestku!

Důležitý krok můžete udělat už proti Jihlavě. Jak bys tohoto soupeře charakterizoval?
Je to hrozně bojovný soupeř. O tom koneckonců svědčí i naše předchozí zápasy u nich, bylo to vždy velmi těsné až do konce. Nečeká nás nic snadného. Musíme ze sebe vydat vše. Důkladně jsme se teď dva týdny připravovali a těšíme se, až extraliga zase vypukne.

Michal Bulíř se raduje z přesilovkového gólu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit