Bílí Tygři Liberec

McDonald´s Tygří Challenge pokračuje i přes veškerá omezení!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vládní omezení sice výrazným způsobem zasáhla do možného počtu fanoušků v Home Credit Areny, o většinu doprovodného programu však tygří příznivci nepřijdou. Také na omezeními zasažených zápasech se mohou těšit na novou soutěž McDonald´s Tygří Challenge!

McDonald´s Tygří Challenge nahradila oblíbenou Zlatou Tygří Trefu, která dávala jednomu z fanoušků příležitost získat na hokejovém utkání pořádný balík. Spočívala ve střele z poloviny kluziště na branku zakrytou deskou, kdy bylo cílem soutěžícího trefit malý otvor v desce. Pokud se trefil, vyhrál částku ve výši aktuální návštěvy na utkání. V opačném případě putovala částka do dalšího zápasu a jackpot se navyšoval.

Partnerem soutěže se nově stala společnost McDonald´s, změny však dozná také celý formát soutěže. Vzhledem k tomu, že je z aktuálních nařízení zakázáno pořádat soutěže a ceremoniály na ledové ploše, čeká na soutěžící zcela nová disciplína!

Pravidla McDonald´s Tygří Challenge

Během první třetiny bude na kostce nad ledovou plochou vylosován sektor, v němž maskot následně během druhé třetiny rozhodí trojici dárků. V jednom z nich bude ukryta soutěžní fólie, která jejího majitele opravňuje k účasti v hlavní soutěži v druhé přestávce.

Majitel soutěžní fólie se před koncem druhé třetiny dostaví ke vstupu do svého sektoru a během druhé přestávky dostane šanci vyhrát jackpot.

Jeho úkol bude jednoduchý - nasbírat 60 bodů za 60 sekund na tzv. skill boardu, na němž bude mít za úkol hokejkou přesouvat puk na svítící bod na desce a navyšovat tak své skóre. Povoleno je přihrávat si o gumovou hranu i puk po desce vodit. Jako inspirace poslouží Michal Bulíř, který si soutěž jako zástupce kabiny vyzkoušel.

V případě, že soutěžící posbírá minimálně 60 bodů, získává jackpot, který bude roven návštěvě na daném utkání. Pokud se mu tento limit nepodaří prolomit, přesouvá se částka v jackpotu do dalšího zápasu a takto se bude postupně navyšovat. Z minulého zápasu je ve hře již 2 612 Kč, k nímž v úterý přibude až dalších 1 000 Kč!

Ať už soutěžící uspěje či nikoliv, získává také nový tygří dres a rovněž dárek od partnera soutěže - kartu nabitou na 500 Kč na konzumaci v restauracích McDonald´s.

Vyrazte na páteční PRVNÍ DOMÁCÍ a třeba to budete právě vy, kdo si jako první vyzkouší McDonald´s Tygří Challenge!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit