Bílí Tygři Liberec

Majitelé permanentních vstupenek mohou aktualizovat své e-mailové adresy kvůli online předkupu do středy 20. února

Date of publication Author Klub

Liberec - V základní části zbývá odehrát ještě sedm kol, Bílí Tygři si však již účast ve vyřazovacích bojích zajistili s předstihem. V této souvislosti přinášíme důležité informace především pro majitele klasických a klubových permanentních vstupenek o novinkách v letošním systému prodeje na play-off.

Ve spolupráci s novým providerem ticketingu na domácí zápasy Bílých Tygrů společností Ticketmaster jsme připravili podstatnou novinku. Jedná se o online předkupní právo pro majitele sezónních karet na zápasy play-off, a to včetně možnosti dokupu dalších vstupenek mimo místa obsazená permanentkou.

K využití možnosti online nákupu v rámci předkupního práva bude sloužit e-mailová adresa, kterou majitelé permanentních vstupenek vyplňovali v rámci souhlasu s užitím osobních údajů (GDPR). Na základě této adresy jim bude v systému Ticketmaster vytvořen uživatelský účet, kde si budou moci své sedadlo zajistit online z pohodlí svého domova.

Po zakoupení vstupenek na svá blokovaná místa budou mít permanentkáři (a spolu s nimi také majitelé klubových sedadel, kteří mají své sedadlo v play-off v ceně sezónní karty) možnost online zakoupení dalších vstupenek na dosud neobsazená místa. Za tímto účelem obdrží od Ticketmaster e-mailem přístupový kód, který budou používat pro přednostní nákupy po celou dobu trvání případného play-off.

Pokud od nákupu letošní permanentky došlo ke změně vaší e-mailové adresy nebo nebyla uvedena ve formuláři vůbec, je nutné tuto adresu aktualizovat či doplnit, jinak nebude možné online předkup využít. Aktualizované či nové mailové adresy mohou majitelé sezónních karet zasílat spolu se jménem a umístěním sedadla na adresu vstupenky@homecreditarena.cz nejpozději do středy 20. 2. 2019.

Bližší informace o tom, jak nakoupit vstupenky na svá blokovaná místa online, budou zveřejněny v následujících dnech. Kromě online nákupu si samozřejmě budete moci v rámci předkupního práva zajistit svá místa na případné play-off také tradičně na Rotundě v areálu Home Credit Areny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit