Bílí Tygři Liberec

Los CHL proběhne 3. června, Bílí Tygři v prvním koši

Date of publication Author Klub

Sezona 2020/21 Champions Hockey League bude zahájena příští týden, kdy se uskuteční los, jenž rozhodne o dvojicích pro první kolo vyřazovacích bojů a jejich následné cestě do finále. Los můžete sledovat ve středu 3. června od 18:00 středoevropského letního času živě na všech oficiálních digitálních platformách CHL.

Los pro sezonu 2020/21 se uskuteční ve středu 3. června 2020 od 18:00 středoevropského letního času a bude přenášen živě na webu CHL a oficiálních sociálních sítích ligy. Celou událostí provede moderátor a reportér švýcarské televizní a rozhlasové společnosti SRF Jann Billeter, kterého doplní pro samotný los dvojice Peter Zahner, prezident CHL, a Martin Baumann, výkonný ředitel CHL. Právě oni dva rozlosují 32 týmů do 16 dvojic, které se utkají v prvním kole vyřazovacích bojů.

Před zahájením losu CHL byly všechny kvalifikované týmy rozděleny do dvou košů na základě jejich výsledků v domácích soutěžích a umístění těchto soutěží v žebříčku lig CHL. Úřadující mistr CHL, Frölunda Indians (Švédsko), zaujímá v tomto pořadí první místo, proto bude pro los nejvýše nasazeným celkem. Následují vítězové základní části akcionářských lig v tomto pořadí: Švédsko, Švýcarsko, Německo, Finsko, Česká republika a Rakousko.

CHL pots

Jak bude los probíhat?

Pravidla losu vysvětluje krátké video CHL, které naleznete níže.

Hrací formát sezony 2020/21

V sezoně 2020/21 Champions Hockey League bude celkem odehráno 61 utkání během devíti hracích dnů od října do února. Sezona začne okamžitě dvouzápasovou vyřazovací sérií hranou systémem doma-venku; postupuje tým, který bude mít po těchto dvou duelech lepší celkové skóre. Tyto série se budou hrát až do semifinále (včetně). Sezona bude završena 9. února 2021 jednozápasovým finále, v němž bude rozhodnuto o vítězi Hokejové ligy mistrů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit