Bílí Tygři Liberec

Liberecký esportový tým SINNERS ovládl Tipsport COOL ligu a základní část Sazka eLEAGUE

Date of publication Author Klub

Liberec - Nouzový stav v České republice opět výrazným způsobem omezil možnost sportování. O to větší pozornost je v těchto dnech věnována esportům. A právě v této disciplíně se (nejen) o uplynulém víkendu výrazně dařilo libereckým SINNERS!

SINNERS, kteří se připravují v prostorách Sport Parku Liberec a Home Credit Areny, jsou na české gamingové scéně stále ještě nováčkem. Tým vznikl teprve v roce 2020, přesto se již stihl zařadit mezi nejlepší tuzemské výběry ve hře CS:GO.

To potvrzují pravidelně v nejsledovanějších pravidelných českých soutěžích, jako jsou Tipsport COOL liga a Sazka eLEAGUE. A právě v nich si během víkendu připsali další vynikající výsledky.

V neděli si v rámci Sazka eLEAGUE připsali cennou výhru 2:0 nad týmem Enterprise, čímž si zajistili první místo po základní části ligy.

Šampioni Tipsport COOL ligy

Ještě větší úspěch si však SINNERS připsali v sobotu. Ve finále Tipsport COOL ligy nastoupili proti známému týmu CZC.eSuba, s nimiž společně rozpoutali neuvěřitelné drama.

Přestože po základní části a vítězném semifinále vstupovali SINNERS do finále jako favorité, jejich soupeři předvedli parádní výkon a podařilo se jim v klání hraném na tři vítězné mapy zvítězit v úvodních dvou mapách. Ve třetí dokonce dvakrát mohli mečbolem zápas ukončit, ale to se jim nepovedlo.

Třetí mapu nakonec v prodloužení ovládli SINNERS a zvítězili také ve zbylých dvou mapách, čímž dokonali nečekaný obrat. Podařilo se jim tak obhájit prvenství v Tipsport COOL lize a vybojovat trofej pro šampiony.

Záznam velkého finále najdete níže.

SINNERS tak potvrdili, že na české scéně CS:GO začínají být neochvějnou jedničkou. Libereckému týmu gratulujeme a přejeme jim v dalších kláních na českém i mezinárodním poli mnoho úspěchů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit