Bílí Tygři Liberec

Letní příměstský tábor pro malé sportovce. To jsou Hravé prázdniny!

Date of publication Author Klub

Liberec - Jako již každý rok se vaše ratolesti mohou těšit na oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny, který se uskuteční v mnoha turnusech v areálu Sport Parku Liberec. Máte doma malého sportovce? Neváhejte a přihlaste ho!

Hravé prázdniny patří k nejoblíbenějším příměstským táborům na Liberecku a rozhodně na nich na děti čeká nejvíce pohybu a sportu. Děti ve věku od 6 do 15 let se mohou těšit na sedm týdenních turnusů strávených nejen sportem. První turnus začne už 12. července a registrace jsou v plném proudu!

Ani letos nebudou chybět oblíbené součásti Hravých prázdnin, bez kterých by to už „nebylo ono“ – prohlídka šaten A týmu Bílých Tygrů za doprovodu jednoho z hráčů, spousta sportovních zážitků, kdy si děti vyzkouší méně i více známé sporty, bruslení s bruslařskou školou Bruslička, výlet do Nisa Parku Vratislavice nebo hokejový trénink v Sense Areně. A samozřejmě na programu bude i oblíbený cykloworkshop a bikeshow s Honzou Sladkým a Markétina dopravní výchova.

Program příměstského tábora Hravé prázdniny však letos čeká několik novinek – třeba možnost vyzkoušet si golf! To bude možné díky spolupráci s libereckým Golf Klubem Ypsilon, jehož instruktoři dětem představí základy správného švihu a další součásti tohoto sportu díky metodice SNAG golfu. Ta je určena speciálně pro děti a vychází i z toho, že děti mají ideální předpoklady k tomu, aby základy golfu pochytily jednoduše a bez problémů.

Malí účastníci Hravých prázdnin se tak seznámí se zdánlivě nedosažitelným sportem, který je ale vhodný skutečně úplně pro každého. Další oblíbený program bude formou například Decathlon zóny, kde si tradičně budou moci zahrát ping pong, tenis na tyči, badminton nebo zastřílet z luku.

A co samozřejmě zůstane stejné a osvědčené, je důraz na správný a zdravý pohyb, kvalitní rozcvičky a zdravé a plnohodnotné stravování – o to vše se postarají specialisté ze Sport Park Medical či Globusu Česko Liberec. Všechny detaily o pojetí tábora, ale také přihlášky najdete na stránkách https://www.homecreditarena.cz/hrave-prazdniny.

Neváhejte a přihlaste své děti na oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit