Bílí Tygři Liberec

Klub připravuje kompenzace pro své permanentkáře

Date of publication Author Klub

Liberec - Právě dnes sehrají Bílí Tygři první utkání, na nějž nebudou mít přístup žádní fanoušci. Klub si proto připravuje kompenzace pro své permanentkáře, kteří již s jistotou minimálně o jeden zápas, na nějž si permanentku zakoupili, přijdou. Na výběr budou mít více variant.

Že bude letos sezona nestandardní, to bylo jisté už od jejího začátku. Zatímco na úvodních extraligových zápasech však byla povolena účast fanoušků, minimálně prvních několik utkání po restartu soutěže proběhne zcela bez účasti diváků v ochozech.

Majitelé tygřích permanentek si však nákupem zajistili své místo na 26 zápasech, v tuto chvíli je tedy již jisté, že svému slibu Bílí Tygři nebudou schopni dostát. Proto si pro svoje permanentkáře připravují kompenzace, přičemž každý majitel permanentní vstupenky bude mít možnost se rozhodnout, kterou formu náhrady si zvolí.

"Je nám jasné, že naši permanentkáři by v první řadě nejraději dorazili na hokejová utkání. Nicméně o tuto možnost je koronavirová pandemie připravila. My jim nechceme zůstat nic dlužni, a proto máme nachystané různé podoby kompenzací," vysvětluje Tomáš Mikač z obchodního oddělení.

Jedno mají všichni majitelé permanentek jisté. Ve spolupráci se společností BPA sport marketing si pro ně Bílí Tygři nachystali možnost sledovat přenosy z extraligových zápasů na HokejkaTV.cz až do doby, kdy bude opět povolena účast diváků na stadionech.

O peníze nepřijdete

O dalších podobách kompenzace se pak budou moci rozhodnout samotní fanoušci. "Na základě našeho průzkumu víme, že názory našich příznivců na formu kompenzací jsou různé. Proto jsme se rozhodli dát jim možnost výběru," dodává Mikač.

Permanentkáři budou moci sáhnout po vrácení poměrné částky z ceny permanentky v hotovosti, přičemž o celkové výši rozhodne celkový počet zápasů odehraných bez diváků. Druhou možností bude také sleva na permanentku v příští sezoně, opět v plné poměrné výši. Fanoušci si budou moci zvolit také voucher do fanshopu ve výši poměrné ceny neodehraných zápasů.

Řada tygřích příznivců se rovněž vyjadřovala, že za zápasy odehrané bez podpory diváků v aréně nepožaduje žádnou kompenzaci. Při výběru kompenzace tak bude možné rovněž zvolit, že žádnou náhradu za permanentku nepožadujete. Všem těmto fanouškům za jejich přízeň velmi děkujeme!

Konkrétní systém kompenzací bude spuštěn až se skončením základní části, kdy již bude jisté, kolik zápasů proběhlo v omezeném režimu. "V tuto chvíli totiž stále nevíme, kolik zápasů bude možné odehrát s diváky a kolik jich bude sehráno bez nich. Nechceme zbytečně fanoušky zatěžovat administrativou spojenou s kompenzacemi po každém zápase, plánujeme tedy náhrady realizovat souhrnně v závěru sezony," dodává Tomáš Mikač s tím, že stejný režim se bude týkat také majitelů klubových karet.

"Nikdo z těch, kdo si před sezonou koupil permanentní či klubovou kartu, o své peníze nepřijde. Kompenzace bude z celkové ceny permanentky činit vždy minimálně poměrnou částku v hodnotě jednoho utkání, v případě vybraných variant dokonce ještě vyšší, například v případě voucheru do fanshopu," uzavírá Mikač.

I přes nachystaný systém kompenzací však věříme, že se fanoušci do ochozů co nejdříve vrátí a že jim budeme moci nabídnout to nejdůležitější - pořádnou porci extraligového hokeje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit