Bílí Tygři Liberec

Jaroslav Vlach vítězem Zlaté helmy Sencor 2020/21

Date of publication Author Klub

Liberec - Na vyhlášení Hokejisty sezony se Bílí Tygři dočkali hned dvou ocenění. Jedno z nich zaznamenal Jaroslav Vlach, který si parádní ranou v zápase s Litvínovem zajistil Zlatou helmu Sencor za ročník 2020/21!

Hned začátkem února se Bílí Tygři předvedli na ledě Litvínova ve skvělé formě. A přičinil se o to také ostrostřelec Jaroslav Vlach. Ve třetí třetině si najel do útočného pásma a od modré čáry z levého křídla vypálil. Výsledek? Denis Godla se pouze ohlédl, jak jeho střela zapadla do šibenice.

Tato parádní rána posunula Jaroslava Vlacha do elitní akce únorových akcí, v níž byl díky hlasování fanoušků vyhlášen vítězem. Nominoval se tak do finále celého ročníku 2020/21, kam se dostali vítězové jednotlivých měsíčních hlasování.

Šlo o skutečně nadupanou konkurenci. Vždyť proti Jaroslavu Vlachovi stáli například Jakub Klepiš za svou parádní kličku v zápase s Tygry, Ondřej Kacetl za spektakulární zákrok proti Kometě nebo Filip Zadina, který už v současnosti opět nastupuje v NHL. Ve finálovém hlasování je však tygří střelec nechal všechny za sebou!

Jarda Vlach se tak stal letošním vítězem Zlaté helmy Sencor, čímž navázal na brněnského Petra Holíka, jenž ovládl hlasování v minulém ročníku. Gratulujeme! Vítěznou akci Jaroslava Vlacha i všechny další nominované momenty si můžete připomenout ve videu v úvodu článku.

Střelec Jaroslav Vlach

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit