Bílí Tygři Liberec

Jágr vs. Nedvěd! Dojde k souboji hokejových legend?

Date of publication Author Klub

Liberec - Jistě Vám neunikla informace, že se Jaromír Jágr vrací ze své mise v Calgary zpět do svého rodného Kladna. Jeho první hokejovou zastávkou by se s největší pravděpodobností mohl stát právě Liberec, protože kladenští Rytíři jsou příštím domácím soupeřem Benátek nad Jizerou. V takovém případě by se schylovalo k setkání hokejových legend v rámci mistrovského utkání. V dresu Benátek je totiž do zápasu připraven naskočit Petr Nedvěd.

V případě, že bude potvrzena Jágrova účast na kladenské soupisce a kladenský klub bude souhlasit s přesunem utkání v sobotu 3. února do Liberce, odehraje se utkání WSM ligy mezi Benátkami a Rytíři Kladno v liberecké Home Credit Areně! Začátek zápasu by v takovém případě byl naplánován na 17:30.

Vyjádření generálního manažera Ctibora Jecha:

"Určitě je snem všech fanoušků hokeje vidět tyto dva velikány znovu v akci na ledové ploše. My bychom jim toto přání rádi zprostředkovali. V tuto chvíli ovšem víme dvě věci. Jaromír Jágr je na cestě zpět do České republiky a pro to, aby mohl pomoci svému Kladnu v případné baráži, je potřeba, aby odehrál alespoň 15 utkání ve WSM lize. Definitivní rozhodnutí o své účasti v sobotním zápase ale učiní Jaromír Jágr sám na základě svého momentálního zdravotního stavu po příletu do ČR. “


Jaromír Jágr by ale nebyl jedinou českou hokejovou legendou, která by při této příležitosti vyjela na led. Ve hře je i účast Petra Nedvěda! V předvečer slavnostního ceremoniálu, při němž bude před utkáním se Spartou vyvěšen ke stropu jeho dres, dlouholetý kapitán Bílých Tygrů ještě jednou může změřit síly se svým kamarádem a bývalým spoluhráčem z Pittsburghu a New Yorku Rangers.

Upozorňujeme, že přesun utkání do liberecké Home Credit Areny v tuto chvíli stále není definitivní, bude záležet na vývoji celé řady faktorů. Sledujte naše oficiální komunikační kanály, kde vás budeme informovat o dalším vývoji.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit