Bílí Tygři Liberec

Jakub Mulač o online trénincích: Kluci k nim přistupují zodpovědně, musím je pochválit!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Uběhl přibližně půlrok a chod Tělovýchovné jednoty se vrátil do kolejí, v nichž fungoval už na jaře. Vinou utahování vládních restrikcí se totiž musí znovu trénovat na dálku. S trenérem Jakubem Mulačem jsme se podívali na čtvrtou a pátou třídu.

Čtvrťáci i páťáci trénují čtyřikrát týdně, v pátek navíc mají dobrovolný trénink. "O víkendu zasíláme tréninkový program na další týden. Hráči tam naleznou jak seznam cviků, tak odkaz s playlistem na YouTube, kde jsou cvičení natočená a popsaná naším kondičním koučem Tomášem Krámským," doplňuje Mulač.

Tréninky se dají rozdělit na dva druhy - individuální, které posléze celý tým probírá online přes aplikaci ZOOM a alespoň částečně společné, kdy jeden hráč živě s trenérskou dopomocí předcvičuje, ostatní jej přes aplikaci sledují a plní cviky s ním. Jakub Mulač navíc prozradil, že vše není pouze o tréninku. "Přes ZOOM diskutujeme o hokejových tématech. Klukům pokládáme otázky, aby také museli trošku přemýšlet," usmívá se.

"Jsme rádi, že děti můžeme udržovat v pohybu alespoň touto formou. Musím je pochválit, jak zodpovědně ke všemu přistupují. Velké poděkování patří také rodičům, které s dětmi chodí plnit aktivity ven a v této těžké době nám pomáhají," uzavírá vděčně Mulač.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit