Bílí Tygři Liberec

Instrukce pro majitele vstupenek na finále

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve čtvrtek a v pátek čekají Tygry domácí finálové zápasy, na něž díky výjimce Ministerstva zdravotnictví mohou zavítat tři stovky fanoušků. Pro všechny majitele vstupenek přinášíme pravidla, která bude nutné dodržovat.

PCR testování

Všichni fanoušci, kteří zamíří na utkání, se musejí u vstupu prokázat negativním PCR testem. Testování se proto klub rozhodl fanouškům zajistit ve spolupráci s partnerem EUC Laboratoře. PCR test je pro každého fanouška v ceně vstupenky. Testování bude probíhat v prostorách hlavního vstupu do Home Credit Areny v následujících termínech:

Pro 3. finálové utkání (čtvrtek 22. dubna):
Středa 21. dubna od 15 do 17 hodin.

Pro 4. finálové utkání (pátek 23. dubna):
Středa 21. dubna od 17:30 do 19:30.

Co si přinést na test:

Na testování si přineste vstupenku na utkání, osobní průkaz totožnosti, kartičku zdravotní pojišťovny a předem si online vyplňte žádanku.

Žádanku na test je nutné si vyplnit online, nalézt ji můžete ZDE.

Výsledek testu bude všem testovaným zaslán na email uvedený v žádance. Výsledek je nutné si vytisknout jako potvrzení pro vstup do Home Credit Areny.

Pro osoby, které prodělaly onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech, není test povinný, u vstupu se však musejí prokázat potvrzením o prodělání nemoci v dané lhůtě.

Pokud někdo z majitelů vstupenky promešká termín PCR testu, může si jej zajistit svépomocí a následně se jím před utkáním prokázat při vstupu do Home Credit Areny.

Vstup do Home Credit Areny

Vstup do Home Credit Areny bude otevřen vždy hodinu před začátkem utkání. Prosíme fanoušky, aby ke vstupu arény dorazili s dostatečným předstihem a napomohli tak včasnému odbavení všech osob.

U vstupu je nutné se prokázat platnou vstupenkou, osobním průkazem totožnosti (v případě dětí stačí například kartička zdravotní pojišťovny či jiný doklad), potvrzením o negativním výsledku testu či o absolvování onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech a vyplněný self-reportingový formulář.

Formulář si můžete stáhnout ZDE. U vstupu vám bude změřena teplota, jejíž hodnota vám následně bude uvedena do již vyplněného formuláře.

Prosíme fanoušky o dodržování 2m rozestupů při čekání ve frontě na odbavení!

Režim v Home Credit Areně

Ve všech prostorách Home Credit Areny je nutné mít řádně nasazený respirátor či jinou odpovídající ochranu dýchacích cest. Zároveň žádáme všechny fanoušky, aby dodržovali rozestupy 2 m od ostatních ve všech prostorách arény.

K občerstvení bude otevřeno jedno z výdejních okének bufetu v Česká spořitelna Klubu u sektoru 111, které bude dostupné všem fanouškům. Není však možné vnášet občerstvení do hlediště!

Dále prosíme fanoušky, aby respektovali umístění svých sedadel. Po celou dobu utkání je nutné respektovat veškeré pokyny pořadatelů a organizátorů. V případě porušení zmíněných pravidel hrozí klubu vysoké pokuty ze strany Krajské hygienické stanice, prosíme tedy, aby všichni fanoušci věnovali opatřením zvýšenou pozornost.

Fanshop

Vzhledem k aktuálně platným opatřením není možné otevřít během utkání prodejnu fanshopu. Zároveň si však můžete jakékoli zboží objednat online, a to předem či přímo během utkání. Při volbě dopravy zvolte osobní vyzvednutí a do poznámky uveďte, že si zboží vyzvednete na utkání. Fanshop bude během zápasů otevřen v režimu výdejního okna.

Nabídku fanshopu naleznete ZDE.

Všem fanouškům za respektování opatření děkujeme a věříme, že si společně i v těchto nestandardních podmínkách finále v Home Credit Areně užijeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit