Bílí Tygři Liberec

Hotel ARENA a restaurace Stadion nabízejí libereckým mládežníkům špičkové zázemí

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - O členy Tělovýchovné jednoty je kvalitně postaráno i mimo led. Mimolibereckým hráčům poskytuje zázemí tříhvězdičkový hotel ARENA s restaurací Stadion, která zajišťuje nejen stravování pro sportovce. Vše se nachází přímo v areálu Sport Parku Liberec!

Pod pokličkou Tygří cesty - 28. díl:

Ubytování hráčů v hotelu ARENA a strava v restauraci Stadion s Janou Tvrzníkovou a Marcelem Novotným

Ubytování hráčů v hotelu ARENA

V rámci spolupráce s Bílými Tygry a Tělovýchovnou jednotou poskytujeme mladým hráčům ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu ARENA ***, který je součástí sportovního areálu. Kvalitním ubytováním doplňujeme úzké propojení „hokej – škola“ zejména pro žáky základní školy U Školy a studenty gymnázia, které se nachází v těsné blízkosti ubytovacího zařízení.

Mladí hráči jsou ubytováni v komfortních dvoulůžkových a třílůžkových hotelových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybavené sprchovým koutem, televizorem a malou ledničkou. K dispozici je hráčům také malá kuchyňka k přípravě jednoduchých pokrmů. Samozřejmostí je WiFi připojení na pokojích, které mohou bezplatně využívat nejen ke studijním účelům.

Hráčům je zajištěn pravidelný každodenní úklidový servis a také k dispozici non-stop hotelová recepce. Dohled nad ubytovanými svěřenci zajišťují kluboví vychovatelé. Aktuálně ubytováváme přibližně 30 hráčů ve věku od patnácti let a snažíme se o zajištění maximálního komfortu těmto mladým klubovým sportovcům.

Jana Tvrzníková

Strava v restauraci Stadion

V naší restauraci Stadion, kterou společně provozujeme již osmým rokem, nabízíme řadu specifických typů stravování od hotelové restaurace, přes hotelové snídaně, nebo hotelové penze. K tomu máme přizpůsobený salonek, ve kterém tyto služby provozujeme. V samotné restauraci zajištujeme alla carte provoz, s tím, že klient má možnost stravovat se z vybraného denního menu, které pro každý jednotlivý den připravujeme.

Restaurace je také známa tím, že obsáhne vysoké procento sportovního stravování. Zajistíme předem objednané stravování sportovců, respektive skupin, které jezdí na pravidelné soustředění či kempy. Samostatným oddílem bych nazval zajištění stravy mládeže a realizačních týmů Bílých Tygrů. Pro dorost a juniorské hokejisty máme speciální stravovací program: Mládež se objednává se stravou dopředu a my jsme tak schopni připravit menu pro celý den od snídaní, přes obědy a večeře. Pro obědy a večeře zajišťujeme výběr z více než pěti jídel denně, které si mohou dopředu objednat.

Menu je vždy složeno tak, aby klienti při obědu a večeři dostali polévku (střídáme masové a zeleninové vývary spolu s hustými a přesnídávkovými polévkami), hlavní chod – výběr z pěti druhů a salátový bar, který je pro ně připraven v restauraci a mohou ho používat k obědům i k večeřím po celý den. Restaurace je multifunkční, dá se tedy využít jak k dennímu stravování, tak ke slavnostním příležitostem, uzavřeným společnostem, oslavám, cateringům a dalšímu.

Marcel Novotný

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit