Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50 v neděli vynesla dosud rekordní výhru!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Také během druhého domácího utkání Bílých Tygrů se potvrdilo, že právě v Home Credit Areně padají v Hokejové tombole 50 na 50 ty největší výhry! Tentokrát si vítěz odnesl více než 13 a půl tisíce korun!

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových stadionech pravidelně od loňského ročníku. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty.

Během zápasu s Třincem se o prodej soutěžních tiketů postarali mladí hokejisté z 4. třídy, kteří v doprovodu svých rodičů vybrali celkem 27 150 Kč. Na jejich konto tak putuje celkem 13 575 Kč, díky nimž se malí Tygři mohou zúčastnit dalších turnajů nad rámec svých pravidelných soutěží a nadále tak rozvíjet své hokejové schopnosti.

Na stejný obnos si přišel také vylosovaný majitel vítězného losu. Za 50 Kč, které ho stál tiket, si tak odnesl z hokeje domů více než 13 a půl tisíce korun! Mimochodem, jedná se o nejvyšší výhru, jaká zatím v úvodních čtyřech extraligových kolech na devíti stadionech, kde se Hokejová tombola 50 na 50 v této sezoně koná, padla.

Už příští neděli však může být tato částka klidně překonána. Přijďte 30. září podpořit Bílé Tygry v derby proti Mladé Boleslavi a zúčastněte se Hokejové tomboly 50 na 50! Třeba to budete právě vy, kdo se bude z Home Credit Areny vracet s velmi zajímavou výhrou!

Radost z dalšího gólu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit