Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50 se vrací i v nové sezoně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Také v nové extraligové sezoně se navzdory všem opatřením můžete v ochozech Home Credit Areny těšit na oblíbenou Hokejovou tombolu 50 na 50. Chcete si užít hokejové utkání a ještě se vracet domů s pořádným balíkem?

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových stadionech pravidelně již od sezony 2017/18. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty.

Jedná se o finance, díky nimž se dané kategorie mohou zúčastnit dalších turnajů nad rámec svých pravidelných soutěží a nadále tak rozvíjet své hokejové schopnosti. Sami mladí hokejisté z jednotlivých hokejových tříd se do výběru zapojují v doprovodů svých rodičů.

Chcete mít také vy šanci odnést si domů velmi zajímavou částku a zároveň pomoci malým hokejistům? Stačí na ochozu Home Credit Areny najít označené kameloty a zakoupit si soutěžní tiket. Číslo výherního tiketu bude vyhlášeno během třetí třetiny.

Loňská sezona nabídla v Home Credit Areně výhry v součtu za více než 450 tisíc korun. Nabídne tato soutěž stejné vítězné částky také v novém ročníku? Kdo ví, třeba to budete právě vy, kdo jako první ovládne letošní Hokejovou tombolu 50 na 50.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit