Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Jardu Vlacha ve finále Zlaté helmy Sencor!

Date of publication Author Klub

Liberec - Tradiční anketa Zlatá helma Sencor dlouhodobě vybírá ty nejpohlednější hokejové akce měsíce či celé sezony. A právě v celoročním výběru mají nyní Tygři zástupce v podobě dělovky Jaroslava Vlacha! Hlasujte pro něj ve finále!

Hned začátkem února se Bílí Tygři předvedli na ledě Litvínova ve skvělé formě. A přičinil se o to také ostrostřelec Jaroslav Vlach. Ve třetí třetině si najel do útočného pásma a od modré čáry z levého křídla vypálil. Výsledek? Denis Godla se pouze ohlédl, jak jeho střela zapadla do šibenice.

Není žádným překvapením, že se tato parádní rána dostala do výběru šesti nejpohlednějších akcí měsíce. A v tvrdé konkurenci nakonec liberecký střelec ovládl únorové hlasování, čímž si zajistil místo ve finále. V něm se nachází ve skvělé konkurenci.

Vždyť proti Jaroslavu Vlachovi stojí například Jakub Klepiš za svou parádní kličku v zápase s Tygry, Ondřej Kacetl za spektakulární zákrok proti Kometě nebo Filip Zadina, který už v současnosti opět nastupuje v NHL. Jak si v této vybrané společnosti Jarda Vlach povede?

O tom rozhodnete pouze vy! Také ve finále Zlaté helmy Sencor totiž pro své favority hlasují fanoušci. Hlasovat můžete ZDE. Čas máte do 6. května do 12:00!

Hlasujte pro dělovku Jaroslava Vlacha a pomozte mu tak k vítězství v anketě Zlatá helma Sencor za sezonu 2020/21!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit