Bílí Tygři Liberec

Generální partner Bílých Tygrů společnost SYNER získala dva tituly Stavba roku

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři nemohou sice v aktuální době bojovat o titul, hned dvěma tituly se však nyní může pochlubit generální partner klubu společnost SYNER. Radovat se může hned z dvou ocenění Stavba roku.

Generální partner, společnost SYNER, uspěl v hlavní kategorii s dvěma stavbami, a to s bytovým projektem Rezidence Park Masarykova v Liberci a pražským O2 Universem – dostavbou malé haly O2 Areny na konferenční centrum. V sektoru stavitelství a architektury je udílení cen za stavbu roku nejvýznamnější akcí, zisk dvou titulů je tak výrazným oceněním.

Držitelé titulů v letošním roce poprvé v historii soutěže získávají unikátní symbolické křišťálové ocenění, které má podobu razítka v designu Ronyho Plesla. Razítko symbolicky představuje to poslední a zcela výjimečné „razítko“ v procesu celé realizace stavby.

Bílí Tygři svému generálnímu partnerovi SYNER a jeho majitelům k oběma titulům Stavba roku gratulují a přejí jim ve stavebním průmyslu mnoho dalších úspěchů. Vážíme si vaší podpory!

V již 28. ročníku jedinečné a prestižní celorepublikové soutěžní přehlídky Stavba roku 2020 bylo uděleno celkem 8 titulů Stavba roku 2020, 17 zvláštních cen, Ceny veřejnosti a titul pro stavbu v zahraničí. Hlavním organizátorem soutěže je Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, která je zároveň i vypisovatelem soutěže, spolu s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR.

Více informací o ocenění naleznete na webu soutěže.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit