Bílí Tygři Liberec

Extraliga upravuje svůj jízdní řád, 11. kolo se odehraje v pondělí

Date of publication Author Klub

Liberec - S ohledem na platnost stávajících protipandemických opatření se vedení nejvyšší české hokejové soutěže rozhodlo, že zápasy 11. kola přesune na pondělí. Tato změna by se měla dotknout zápasu Bílých Tygrů proti Karlovým Varům.

Vzhledem k opatřením, která jsou platná v těchto týdnech, se veškeré profesionální soutěže odehrávají bez divácké kulisy. Tato opatření byla vyhlášena od pondělí 5. října a platná budou do neděle 18. října.

Vedení hokejové Tipsport extraligy se proto rozhodlo, že utkání 11. kola odsune až na pondělí. Právě v ten den totiž již opatření nebude platné a ředitel extraligy Josef Řezníček věří, že by již v tomto termínu mohla být na hokejových stadionech povolena alespoň minimální možná divácká návštěva.

Do té doby bude extraliga probíhat podle stávajícího rozlosování, přesto bude nabídka velmi chudá. Hned sedmička týmů je v současné chvíli v karanténě - Třinec, Pardubice, Mladá Boleslav, Zlín, Hradec Králové, Olomouc a rovněž Bílí Tygři.

Právě zápas 11. kola by měl být rovněž zápasem, v němž se při příznivém vývoji vrátí naši hokejisté do akce. V domácím utkání přivítají hráče Karlových Varů. V dalších týdnech pak bude Tygry čekat rovněž dohrávání zápasů, které bylo nutné z důvodu karantény soupeřů či našeho A-týmu odložit.

Nezbývá než věřit, že se již od pondělí 19. října bude moci opět hrát s diváky v hledišti.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit