Bílí Tygři Liberec

Esport hokejová liga má za sebou draft, Bílí Tygři volili jako první!

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - V pražské Síni slávy českého hokeje se v sobotu odehrál historicky první draft hokejové Esport ligy. Bílí Tygři volili díky postavení v tabulce hned jako první. Jejich volba padla na suveréna kvalifikace Adama "Dzouviho" Menšíka, kterého v libereckém týmu doplnil Daniel "DannyZedlo" Sedláček.

Hokejová Esport liga už má za sebou kvalifikaci. Ta se skládala z pěti kol, kterých se celkem zúčastnilo přes 900 hráčů, kteří po celou dobu sbírali body do kvalifikačního žebříčku. Pětačtyřicet nejlepších se pak dostalo na vstupní draft.

Pořadí draftu se určovalo podle postavení v tabulce Tipsport extraligy po 41. kole. První volbu tedy měli k dispozici Bílí Tygři! Dle očekávání si vybrali suveréna kvalifikace Adama “Dzouviho” Menšíka. V druhém kole naopak Severočeši vybírali jako poslední, liberecký tým nakonec doplnil Daniel “DannyZedlo” Sedláček.

Nově draftované Tygry teď čeká základní část EHL. Ta se odehraje v režimu Hockey Ultimate Team (HUT) během února a března. Týmy se utkají v tabulce každý s každým o postup do grand finále, které proběhne offline v dubnu 2020. Osm nejlepších celků se proti sobě postaví ve vyřazovacích soubojích a budou bojovat o titul šampiona a štědrou finanční odměnu 150 000 korun.

Všichni vybraní hráči se svou účastí zavázali k respektování fair play, soupeře i důrazu na zdravou životosprávu ve formě Charty hráče EHL.

Oba nové Tygry vítáme ve smečce a přejeme jim hodně úspěchů v jejich kariéře!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit