Bílí Tygři Liberec

Duel mladých pušek Najmana a Rychlovského: Znají mistrovskou sestavu či dějiště MS?

Date of publication Author Klub

Liberec - V dalším duelu se mezi sebou utkaly mladé pušky Bílých Tygrů Jakub Rychlovský a Adam Najman. Jak si vedli v kvízu všeobecných znalostí? Znají mistrovskou sestavu Bílých Tygrů nebo dějiště mistrovství světa?

Jistě si pamatujete loňské hráčské duely, kde měli hráči za úkol odpovídat na otázky o svém protivníkovi. Za kolik týmů hrál, v jakém roce byl draftován, zda již v kariéře nastoupil v národním týmu a podobně. Letos jsme to ale hráčům trochu zkomplikovali.

Namísto čistě hokejových znalostí k nim přibyly také všeobecné, Tygři tak často museli při lovu vědomostí pořádně dolovat. A mladé pušky Najman s Rychlovským to neměli jednoduché!

Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Na mladíky nejprve číhala otázka týkající se sestavy Bílých Tygrů v mistrovské sezoně. Přestože v té době hráli oba ještě v dorosteneckých kategoriích, ukázali, že Tygry dobře znají. A dobře si vedli také při vyjmenovávání dějišť hokejových mistrovství světa v tomto století či městských částí Liberce. Nutno dodat, že v této disciplíně měl liberecký odchovanec Jakub Rychlovský jasnou výhodu.

Jak si obě mladé pušky vedly? Podívejte se sami!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit