Bílí Tygři Liberec

Duel Tomášů Hanouska a Havlína. Znají loga týmů NHL či hlavní města?

Date of publication Author Klub

Liberec - Také s blížícím se koncem základní části pokračujeme v duelech jednotlivých členů týmu. Tentokrát poměřili své vědomosti kolegové z obrany Tomáš Hanousek a Tomáš Havlín. Jak si vedli?

Pravidla duelu jsou zcela jednoduchá. Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Na dvojici tygřích beků čekaly na první pohled snadné, ale na druhou stranu záludné otázky. Schválně, kolik znáte týmů NHL, které mají v názvu zvíře? Vyjmenovat jich pár není problém, ale jakmile začalo přibývat správných odpovědí, bylo stále těžší a těžší přijít s dosud nevyřčeným.

To samé platilo také o dalších otázkách, kterým musela tygří dvojice čelit. Znáte evropská hlavní města? A na závěr pořádný chyták. Vyjmenujte držitele Oscarů v kategorii mužů v hlavní roli. Jak se ukázalo, jeden z účastníků duelu rozhodně není expertem na kinematografii.

Jak si Tomáš Havlín a Tomáš Hanousek v těžkém vědomostním souboji vedli? A který z nich nakonec zvítězil? Podívejte se sami!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit