Bílí Tygři Liberec

Druháci zamířili do České Lípy a změřili síly s Predátory

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Mladí Bílí Tygři z 2. třídy mají za sebou další zápasovou zkušenost. Tentokrát vyrazili do České Lípy, kde změřili síly s místními Predátory. A znovu se hokejem náramně bavili.

Malí druháci už od začátku své hokejové kariéry předvádějí, že si logo Tygra na hrudi skutečně zaslouží. Na ledě totiž od začátku zápasu ukazovali vše, co se dosud na trénincích naučili. K vidění byla spousta individuálních akcí, zákroků brankářů a především také krásných gólů malých Tygřat, která si se soupeřem bez potíží poradila.

K tomu jim výraznou měrou pomáhali také jejich rodiče, kteří Tygříkům v České Lípě vytvořili takřka domácí atmosféru. Za tu se jim jejich ratolesti odvděčili vynikajícím výkonem a vysloužili si tak velkou pochvalu nejen od rodičů, ale především od svých trenérů.

Daniel Stehno o zápase v České Lípě:

"Naše malé Tygry musím za jejich sobotní výkon velmi pochválit. Zápas si od začátku do konce na první pohled užívali a výhru si naplno zasloužili. Vyzdvihnout však musím i domácí Predátory, kteří až do samotného konce utkání bojovali a nenechali Tygrům nic zadarmo. V neposlední řadě musím poděkovat také rodičům za jejich podporu, hnali naše Tygry kupředu a pomohli jim k výhře."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit