Bílí Tygři Liberec

Dovolená na Rotundě a ve fanshopu: Od 6. do 10. července zavřeno

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si pořídit permanentní vstupenku na novou sezonu nebo se vybavit v našem tygřím fanshopu? Pak neváhejte, v týdnu od 6. do 10. července budou předprodej vstupenek na Rotundě a kamenná prodejna fanshopu zavřeny!

Až do úterý 30. června si mohou majitelé loňských permanentek zajistit své místo v rámci předkupního práva. Od středy 1. července pak půjdou veškerá takto dosud blokovaná místa do volného prodeje. Rozhodně tedy s nákupem neváhejte!

Následně se prodej na týden přeruší. Od pondělí 6. července do 10. července bude Rotunda z důvodu dovolené zavřena, zároveň nebude možné nové permanentky zakoupit ani online. Prodej se znovu rozběhne v pondělí 13. července.

Tlačítko PERMICE

Dovolená ve fanshopu

V týdnu od 6. do 10. července nebude ze stejného důvodu otevřeno ani v tygřím kamenném fanshopu. Zboží si budete moci objednat pomocí našeho e-shopu, nicméně veškeré objednávky budou distribuovány až po skončení dovolené, tedy v týdnu od 13. července.

Nezapomeňte se tedy včas vybavit na léto! V našem fanshopu a e-shopu právě teď naleznete aktuální letní kolekci, kterou využijete na dovolené v tuzemsku i v zahraničí. Pro majitele permanentek navíc nabízíme slevu 10 % z ceny nákupu.

Přejít do e-shopu

kemp fanshop

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit