Bílí Tygři Liberec

Do pomoci Ondřeji Buchtelovi se díky Ladislavu Šmídovi zapojili i Leon Draisaitl a Jiří Hudler!

Date of publication Author Klub

Liberec - Obránce Ondřej Buchtela, který je kmenovým hráčem Bílých Tygrů, bojuje se vzácnou formou rakoviny. V souboji se zákeřnou nemocí se však nevzdává, a to i díky pomoci a solidárnosti okolí včetně jeho spoluhráčů či protihráčů. Do pomoci se nyní díky Ladislavu Šmídovi zapojili také Leon Draisaitl a Jiří Hudler, kteří věnovali do aukce své podepsané dresy!

Dvacetiletému obránci Bílých Tygrů Ondřeji Buchtelovi se v posledních týdnech obrátil život vzhůru nohama. Lékaři mu totiž našli zhoubný nádor na srdci, který bohužel zasáhl i obě plíce. Více o těžkém příběhu Ondřeje Buchtely naleznete ZDE.

Na pomoc mladému bojovníkovi se zvedla vlna solidarity a řada spoluhráčů i protihráčů se rozhodla dražit hokejové artefakty z vlastní sbírky s tím, že veškerý výtěžek těchto aukcí poputuje na transparentní účet zřízený pro Ondřeje Buchtelu.

K této vlně se připojil rovněž Ladislav Šmíd, jenž do dražby věnoval svou podepsanou hokejku z minulé sezony. Kromě toho zároveň kontaktoval i někdejšího hvězdného forvarda Jiřího Hudlera a nejproduktivnějšího hráče NHL 2019/20 Leona Draisaitla, kteří do aukce věnovali své originální podepsané dresy.

Fanoušci tedy v unikátní dražbě mohou získat velmi cenné hokejové artefakty. Jejich vyvolávací cena startuje na 2 500 Kč, minimální příhoz činí 100 Kč. Aukce končí v sobotu 25. července ve 20:00.

aukce nový web

Pomoci Ondřeji Buchtelovi můžete také poukázáním libovolné částky na transparentní účet, který pro mladého beka zřídili jeho nejbližší.

Na léčbu Ondřeje Buchtely můžete přispět na tomto účtu:

Číslo účtu: 123-0762430277/0100
IBAN pro zahraniční platbu: CZ79 0100 0001 2307 6243 0277
SWIFT kód: KOMBCZPPXXX

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit