Bílí Tygři Liberec

Do nové sezony s novým tygřím dresem!

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligový kolotoč sezony 2021/22 se točí plném proudu. A spolu s tím již nyní naleznete ve fanshopu i e-shopu nové dresy, které budou Bílí Tygři v tomto ročníku oblékat. Zajistěte si jeden z nich!

Dres je jedním ze základních fanouškovských artiklů. A stejně jako v minulých letech se můžete hned se startem nové sezony obléknout do stejných trikotů, které budou v celé sezoně oblékat hráči A-týmu Bílých Tygrů. Tygří dresy naleznete již nyní ve fanshopu i na e-shopu!

Jako tradičně je k dostání varianta originál, která obsahuje vyšité tygří logo a stejný střih, jaký oblékají hráči na ledě, včetně všech detailů. Zajistit si jej můžete za 1 990 Kč, případně za 2 090 Kč ve variantě na přání s vaším vlastním číslem či jménem.

Zakoupit si můžete i repliku dresu s tištěným logem a několika dalšími drobnými odlišnostmi, jako například s pozměněným límcem a chybějícím číslem v límci. Replika dresu je k dostání za 1 290 Kč, případně za 1 390 Kč ve variantě na přání.

Kompletní výbavu na nadcházející sezonu včetně nových dresů naleznete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

Připravte se na novou sezonu v tygřím! GET READY!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit