Bílí Tygři Liberec

Další vydařená náborová akce! Bílí Tygři navštívili MŠ Motýlek

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Tygři pravidelně vyrážejí za dětmi do mateřských školek a 2. března navštívili další. Tentokrát zavítali do MŠ Motýlek, kde si všichni program v uvolněné a přátelské atmosféře parádně užili.

Trenéři Tělovýchovné jednoty si pro děti jako obvykle připravili mnoho rozmanitých stanovišť, kde si dítka mohla vyzkoušet své pohybové dovednosti. Trefovala se například do basketbalového koše, nebo tygří tlamy. Také si užila bezpečnou chůzi po na zemi položených lanech a samozřejmě nemohla chybět čistě hokejová aktivita - střelba na branku! Děti se do úkolů pouštěly s nadšením, což všem dělalo velkou radost.

V neposlední řadě si děti zadováděly s populárním maskotem Tygrem, který k náborovým akcím už neodmyslitelně patří. Tygr malé chlapečky a holčičky doprovázel na jednotlivá stanoviště a svými kousky vykouzlil na tvářích nespočet úsměvů.

Celý sportovní program v MŠ Motýlek proběhl přesně podle přestav. Kromě dětí se do akce zapojily také učitelky, které své svěřence neváhaly ve výkonech podpořit. Další díl ze seriálu Tygři jdou do školek zkrátka nezklamal. Kdo ví, třeba se mezi dětmi nacházely budoucí hráči našeho týmu! Velice pozitivní dojem měl z náborové akce taktéž Daniel Stehno, Trenér žáků Českého hokeje a šéftrenér liberecké základny.

Šéftrenér základny Daniel Stehno se ohlíží za akcí:

"Trenéři Tělovýchovné jednoty připravili nesmírně pestrý program, děti si tak mohly vyzkoušet širokou škálu sportovních dovedností. Chtěl bych mateřské školce Motýlek a zvláště učitelkám poděkovat za skvělé zázemí a atmosféru, které náborové akci poskytly. Během celého sportovního programu panovala naprosto pohodová nálada. Akci musíme hodnotit jedině kladně!"


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit