Bílí Tygři Liberec

Další nadějní Tygři v reprezentaci, kdo se ukáže v národním dresu?

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Nominace, nominace, nominace. Tygři se stávají nedílnou součástí reprezentačních celků. Po čtveřici hráčů, kteří se zúčastnili jednodenního soustředění v Hradci Králové, obléknou reprezentační dres i Petr Had, Jan Šír a Jan Jeník. Mezi náhradníky figuruje také Matouš Bělohorský.

Na jednodenní kemp kategorie U17 ve Slaném a modelové utkání Červení-Bílí obdrželi pozvánku hned tři Tygři. V národním dresu se objeví obránce Petr Had a útočníci Jan Šír s Janem Jeníkem. Soustředění se uskuteční 6. prosince.

Jan Jeník střílí

Co se týče výběru U19 i zde nalezneme tygří stopu. Českou reprezentaci totiž čeká prestižní turnaj World Junior A Challenge, který se bude konat v kanadském Bonnyville mezi 9.-17. prosincem.

Národní výběr zde bude čekat přípravné utkání s celkem Fort McMurray Oil Barons (AJHL) a v následné skupině minimálně další čtyři duely (ve skupině Canada-East, USA). Nominován byl Marek Zachar, jenž před začátkem aktuální sezóny zamířil do zámoří (Sherbrooke Phoenix) a mezi náhradníky působí i Matouš Bělohorský. Ten se objevuje jak v dresu liberecké juniorky, tak Benátek nad Jizerou.

Nominace České republiky: Jan Růžička, Petr Kváča - Jakub Sirota, Ondřej Kachyňa, Marian Adámek, Lukáš Doudera, David Kvasnička, Daniel Novák, Tomáš Hanousek - Filip Dvořák, Tomáš Havránek, Ondřej Procházka, Petr Kodýtek, Tomáš Vracovský, Jan Dufek, Kristian Reichel, Daniel Kurovský, Radovan Pavlík, Adam Kubík, Marek Zachar, Pavel Kousal, Nicolas Werbik.

Náhradníci: Matouš Bělohorský, Matěj Chalupa, Tomáš Vildumetz, Tomáš Pšenička, Jiří Karafiát.

Matouš Bělohorský před utkáním

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit