Bílí Tygři Liberec

Čtvrťáci se představili ve Varnsdorfu a v Jablonci

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Úterý a čtvrtek nejsou pro tygří čtvrťáky zrovna obvyklým hracím dnem. Přesto v tyto dny malí Tygři vyjeli na led k mistrovským utkáním. První polovina smečky z 4. třídy zamířila do Varnsdorfu, druhá do Jablonce.

S netradičními hracími dny se čtvrťáci popasovali bez větších potíží. Hned v úterý ve Varnsdorfu se Tygřatům dařilo. Na ledě předvedla povedený výkon a zaslouženě si tak přivezla pod Ještěd jednoznačné vítězství.

Druhá skupina sehrála ve čtvrtek v Jablonci nesmírně dramatické utkání, kde o vítězi rozhodoval až samotný závěr. Přestože si malí Tygři vytvořili herní převahu, nedokázali ji využít a nakonec se o jediný gól radoval soupeř.

Trenér Libor Daněk o utkáních:

"Ve Varnsdorfu jsme odehráli velmi dobré utkání, v němž jsme měli herně navrch. Kluci se dokázali poprat s netradiční dobou zápasu, na niž nejsou příliš zvyklí, a večerní souboj bez potíží zvládli.

Duel s Jabloncem pak byl pro naše Tygry velkou školou. Měli jsme sice herně navrch, ale neproměnili jsme spoustu gólových příležitostí. Naopak Jablonec předvedl větší hlad a bojovnost, což nakonec nejspíš rozhodlo. Věřím, že to pro kluky bude do života velká zkušenost, protože i takový sport občas bývá. Soupeřům bych rád pogratuloval, celý zápas odehrál ve velkém nasazení a s bojovností. "

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit