Bílí Tygři Liberec

Chytat proti Boleslavi pro mě bude vždycky speciální, říká Roman Will

Date of publication Author Jaroslav Vondrák

Liberec - Nová posila v libereckém brankovišti se vrátila na místo, kde strávila většinu své mládežnické kariéry. Bohužel jí návrat nevyšel úplně podle představ. "Dnešní zápas jsem si chtěl užít, je škoda, že jsme nevybojovali lepší výsledek," konstatuje Roman Will

Vstup do zápasu s tradičním rivalem přitom nebyl ze strany Tygrů vůbec špatný. Poté, co Roman Will vychytal ve velké šanci Petra Vampolu, se při hře čtyřech proti čtyrem dokázal prosadit Radim Šimek střelou mezi Lukášovi betony. V oslabení tří Tygrů proti pěti Bruslařům dokázal strážce liberecké svatyně zlikvidovat i šance Urbana a Stříteského. Na střelu Pacovského v čase 19:50 byl už ale brankář se zkušenostmi z NHL krátký.

Ve druhé třetině sice gól ani na jedné straně nepadl, o to dramatičtější ale bylo rozuzlení ve třetí periodě. Do šancí se postupně dostali Plutnar, Bulíř i Lakatoš, ale bohužel se ani jednomu z nich nepodařilo přetavit je v branku. Když už se zdálo, že zápas dospěje k remíze, ujel liberecké obraně Lenc a v souboji s Willem se šťastně prosadil střelou nad lapačku. "On mě celý zápas popichoval, že mi dá góla, tak se mu to nakonec pět vteřin před koncem povedlo," říká o svém bývalém spoluhráči a kamarádovi Will.

/

Zápas s mistrem sledovalo 1800 diváků

Po skončení hrací doby si ještě oba celky vyzkoušely prodloužení, ve kterém se v přesilovce čtyřech proti třem prosadil boleslavský Žejdl.

Do ochozů boleslavského zimního stadionu zavítala, i díky hojné účasti libereckých fanoušků, na letní přípravu slušná návštěva ve výši 1 800 diváků. "Jsem rád, že si na mě fanoušci vzpomněli, párkrát jsem zaslechl své jméno. V publiku jsem zahlédl i nějaké známé tváře. Chytat tady a ještě v Plzni je pro mě vždycky speciální, ale na druhou stranu se vždycky snažím soustředit na svůj výkon," usmívá se liberecký brankář

Na další přípravné utkání můžete Bílé Tygry přijít podpořit už v sobotu od 16 hodin, kdy v liberecké aréně nastoupí proti Amuru Chabarovsk.

/

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit