Bílí Tygři Liberec

Champions Hockey League zná termíny prvního kola

Date of publication Author Klub

Liberec - Hokejová Liga mistrů obvykle startuje skupinovou fází na přelomu srpna a září. Koronavirová pandemie však zasáhla také do rozpisu této mezinárodní soutěže. Bílí Tygři již znají termíny, kdy narazí na polský tým GKS Tychy.

Kvůli nejistotě spojené s probíhající pandemií koronaviru (COVID-19) a souvisejícími omezeními mezistátních cest mezi evropskými zeměmi se správní rada Champions Hockey League rozhodla odložit začátek sezóny CHL na polovinu listopadu. Herní formát zůstává nezměněn a hrát se bude i nadále vyřazovacím systémem už od prvního kola, kterého se účastní 32 týmů.

Start sezóny je nyní posunut na termín, kdy mělo původně začínat osmifinále. Změní se však rozpis pro první dvě kola, kdy se oba zápasy odehrají vždy během dvou dnů ihned po sobě, aby bylo možné sezónu odehrát i ve zkráceném období.

To znamená, že oba zápasy prvního kola i osmifinále budou odehrány v jednom městě, kdy právo domácího duelu má výše nasazený tým. Dle nového plánu tedy Bílí Tygři sehrají svůj dvojzápas s GKS Tychy v úterý 17. listopadu a ve středu 18. listopadu na domácím ledě, tedy v Home Credit Areně.

Utkání v úterý 17. listopadu odehrají Bílí Tygři od 16 hodin. Středeční odveta bude následně sehrána 18. listopadu v 19:30.

Postupujícího pak o týden později čeká další dvojzápas, tentokrát v rámci osmifinále, přičemž doma se znovu představí výše nasazený tým. Od čtvrtfinále se CHL vrátí ke známému systému dvou zápasů, doma a venku, se součtem skóre. To platí i pro semifinále. Sezóna vyvrcholí finále 9. února 2021.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit