Bílí Tygři Liberec

Celá ČR, ale i Kanada a Spojené státy. Kam putují vydražené dresy z vicemistrovské aukce?

Date of publication Author Klub

Liberec - V pátek skončila aukce vicemistrovských dresů, v nichž jste měli šanci získat některý z trikotů, které Tygři oblékali ve stříbrné sezoně 2020/21. Nyní je již jasné, že dresy poputují do lokací po celé České republice - a ten Petra Kváči až do zámoří!

V aukci, která probíhala do pátečních 20 hodin, bylo k mání celkem 31 dresů, v nichž Bílí Tygři nastupovali v extralize v ročníku 2020/21. Tyto dresy se nakonec podařilo prodat za skvělých 147 129 Kč, což je jeden z nejvyšších výtěžků aukce za posledních několik let. Nejdražší trikot Ladislava Šmída si jeho vítěz zajistil za 20 300 Kč.

Nejvíce z dresů nepříliš překvapivě zůstane v Liberci a okolí, kdy přímo ve městě Bílých Tygrů najde novou adresu konkrétně devět tygřích trikotů. Řada dalších pak zůstane v rámci území Libereckého kraje, kdy například dres Michala Bulíře poputuje do Doks a trikot Tomáše Filippiho do nedalekého Jablonce nad Nisou.

Najde se ale také řada výherců, kteří se rozprostřeli po celé České republice. Dres Daniela Špačka získal výherce z Prahy, trikot s třicítkou Tomáše Rachůnka do Ostravy, dres Ronalda Knota do Hradce Králové a devětapadesátka Petra Kolmanna do Pardubic.

Vůbec nejvzdálenější cesty pak čekají na bezejmenný dres s číslem 1 a také trikot Petra Kváči, které zamíří až do Severní Ameriky. Brankářský dres č. 1, který sloužil během sezony jako rezervní a oblékl ho tak na střídačce například Lukáš Pařík, poputuje do Winnipegu v Kanadě. Dres reprezentanta Petra Kváči pak zamíří do Spojených států, konkrétně do Indianapolis.

Všem výhercům aukce gratulujeme a ještě jednou jim děkujeme za účast v dražbě. O možnostech platby a převzetí svých dresů budou informováni v průběhu nejbližších dní. Obratem po platbě budou dresy distribuovány.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit